Zoeken
 
 

Belgische textielmachinebouw trekt op handelsmissie naar Iran


Brussel, 12 februari 2014
Nu enerzijds de Turkse markt voor textielmachines sterk afkoelt en anderzijds de handelssancties tegen Iran enigszins minder streng worden, zullen verschillende Europese landen er weldra als de kippen bij zijn om de textielindustrie in Iran te gaan bedienen. Ook Agoria's bedrijfsgroep Textielmachines is gestart met de voorbereiding van een handelsmissie naar Iran, die we willen laten plaatsvinden in 2014.

Het doel is om tijdens een roadshow in vijf Iraanse steden seminaries en minibeurzen te organiseren om de plaatselijke textielindustrie te informeren over de mogelijkheden van de Belgische textielmachinetechnologie. De Belgische delegatie zal seminaries organiseren in Teheran, Mashad, Kashad, Yast en Tabriz.

 

In de spotlights

Al sinds een aantal jaar onderneemt de bedrijfsgroep textielmachines activiteiten in het kader van collectieve internationale marktontwikkeling. Ze focust daarbij vooral op markten in welke bedrijven moeilijk individueel kunnen prospecteren of in welke collectief optreden de representatie-, marketing- en verkoopkosten kan verminderen. De bedrijfsgroep heeft gemerkt dat collectieve events steevast op veel aandacht in de lokale algemene en vakpers kunnen rekenen, en dat ze dus een uitstekende manier zijn om de Belgische textielmachinetechnologie in de spotlights te zetten. Tijdens eerdere handelsmissies naar India, Pakistan, Bangladesh en Oezbekistan kwamen onze events bijvoorbeeld telkens in beeld op de lokale tv-zenders, in de vorm van interviews met vertegenwoordigers van de deelnemende bedrijven. Ook de samenwerking met lokale mediapartners werpt vaak vruchten af. Zulke samenwerkingsakkoorden zorgen voor persaandacht vóór, tijdens en na het event.

 

Deelnemen

Wenst u ook deel te nemen of meer te vernemen over onze beoogde handelsmissie naar Iran? Neem dan snel contact op met Jeroen Vits.

 
print deze pagina
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
 
 

Nieuws

 
 
 

Focus op bedrijven

meer...
Links Rechts
 
 

Uw product of dienst in de kijker?

Redenen om te adverteren:
   
 1. 
Onafhankelijke site en nieuwsbrief met een unieke redactie
 2. 
Bereikt brede doelgroep door verspreiding in gehele maakindustrie
 3.  Verzekert u van doeltreffend bereik bij duizenden zaakvoerders, productie- en aankoopverantwoordelijken
 4.
U kunt zich met een aantrekkelijke korting ook in de Nederlandse maakindustrie profileren