Zoeken
 
 

TVH breidt uit met 50.000m2


Waregem, 27 februari 2024
TVH, specialist in onderdelen voor heftrucks, industriële voertuigen, bouw- en landbouwmachines, blijft groeien en investeert in een nieuw distributiecentrum voor zijn logistieke afdeling. De West-Vlaamse multinational zal uitbreiden met 50.000 m², waardoor het distributiecentrum met zijn dertig meter hoogte het grootste van TVH wordt. Doel is om het vanaf 2026 in gebruik te nemen.

De strategische expansie komt er in de eerste plaats om het groeiende volume aan bestellingen en leveringen op te vangen. Zo verdriedubbelde het aantal dagelijks verzonden pakketten van 8.000 in 2016 naar 27.000 in 2023.

 

CEO Dominiek Valcke benadrukt het belang van deze stap: 'We willen met deze logistieke capaciteitsverhoging enerzijds een antwoord bieden op de huidige noden en anderzijds ons verder voorbereiden op de groeiende vraag. We slagen er momenteel heel goed in om vanuit Vlaanderen onderdelen te verzenden naar 180 landen. Lokaal uitbreiden om die processen verder op te schalen was dan ook een logische zet.'

 

TVH streeft ernaar om het nieuwe pand vanaf 2026 in gebruik te nemen. Het kan later ook verder uitgebouwd worden met extra automatisering. Een brug over de weg zal de twee grootste logistieke distributiecentra van TVH in Waregem met elkaar verbinden.

TVH breidt uit met 50.000m2'
Op de foto v.l.n.r.: Tom Verbeke (TVH), Bart Reyntjes (TVH), Luc Rasschaert (TVH), Mark Oosterlinck (CFO TVH), Dominiek Valcke (CEO TVH), Peter Temmerman (Gedelegeerd bestuurder, Alheembouw), Egon Braem (Directeur Industrie, Alheembouw), Marc Jonckheere (TVH), Dries Goessaert en Xavier Beyens (Architecten- en Ingenieursbureau D'Hondt Beyens Goesaert). (Foto: TVH)
1/1
 
 
print deze pagina
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
 
 

Nieuws

 
 
 

Focus op bedrijven

meer...
Links Rechts
 
 

Uw product of dienst in de kijker?

Redenen om te adverteren:
   
 1. 
Onafhankelijke site en nieuwsbrief met een unieke redactie
 2. 
Bereikt brede doelgroep door verspreiding in gehele maakindustrie
 3.  Verzekert u van doeltreffend bereik bij duizenden zaakvoerders, productie- en aankoopverantwoordelijken
 4.
U kunt zich met een aantrekkelijke korting ook in de Nederlandse maakindustrie profileren