Zoeken
 
 

Voorjaarsveiling Ritchie Bros. met honderden machines


Moerdijk (NL), 1 april 2015
Bulderende bouwmachines, een internationaal gezelschap van bieders en een zingende veilingmeester. Op 23 en 24 april houdt Ritchie Bros. een grote voorjaarsveiling op haar terrein in Moerdijk waar honderden machines en trucks verkocht worden aan de hoogste bieders.

Een uitgelezen kans voor bedrijven in de bouw en gerelateerde sectoren om hun vloot aan te passen voor de komende maanden. Maar ook toeschouwers zijn van harte welkom om de veiling mee te maken.

 

Caterpillar, Volvo, Hitachi, Scania, Komatsu, Manitou, Ammann, DAF, Atlas Copco. Er zijn op het moment al enkele honderden gebruikte en ongebruikte machines opgenomen in het aanbod en dit zal komende weken verder uitgroeien. Bieders bij de veiling hebben keuze uit diverse merken en soorten en kunnen vooraf machines op de website bekijken en op het terrein items inspecteren tijdens de kijkdagen.

 

In 2014 verkocht het veilinghuis voor USD 4,2 miljard aan materieel en trucks bij haar wereldwijde veilingen. Zo'n vier tot vijf keer per jaar houdt Ritchie Bros. veilingen op haar 25-hectare grote terrein in Moerdijk (Noord-Brabant). Daar komen duizenden mensen van over de hele wereld naartoe voor het kopen van materieel. Bij de meest recente Moerdijk veiling in februari werden in twee dagen 2,000 items verkocht en registreerden 1580 bieders uit 82 landen zich om mee te doen. Ritchie Bros. houdt veilingen ‘zonder limieten', hetgeen betekent dat alle items aan de hoogste bieders verkocht worden op de veilingdag, zonder minimum biedingen of vastgestelde prijzen.

 

Meer info op http://www.moerdijkveiling.nl/ of volg het veilinghuis op www.facebook.com/ritchiebrosnederland

 
print deze pagina
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
 
 

Nieuws

 
 
 

Focus op bedrijven

meer...
Links Rechts
 
 

Uw product of dienst in de kijker?

Redenen om te adverteren:
   
 1. 
Onafhankelijke site en nieuwsbrief met een unieke redactie
 2. 
Bereikt brede doelgroep door verspreiding in gehele maakindustrie
 3.  Verzekert u van doeltreffend bereik bij duizenden zaakvoerders, productie- en aankoopverantwoordelijken
 4.
U kunt zich met een aantrekkelijke korting ook in de Nederlandse maakindustrie profileren