Zoeken
 
 

Internationale gevelcommunity FACE gelanceerd


Nieuwegein, 10 juni 2013
FACE, de International Facade Community is live. FACE is een community voor de gevelbouwindustrie waar alle betrokken doelgroepen op internationaal gebied informatie delen en resultaten promoten.

Op de website http://www.internationalfacade.com/ kan men zich gratis registreren om op de hoogte gehouden te worden over de nieuwste ontwikkelingen in de gevelbranche en kunnen bedrijven zich als participant aanmelden.

FACE biedt voor gevelbedrijven, toeleveranciers, ontwerpers, engineers, gevelorganisaties, kennisinstellingen de infrastructuur om informatie met elkaar te delen en projecten, producten en services te promoten en makkelijk internationaal contacten te leggen. Op deze manier blijft men op de hoogte van internationale onderzoeken en ontwikkelingen en wordt voorkomen dat het wiel opnieuw uitgevonden wordt.

 

Project, product en persoon

De community is volledig internationaal ingericht. FACE werkt met een speciale taal, de taal van de 3 P's. Vanaf de Projecten (eindresultaten) komt men via de Producten (gebouwcomponenten) bij de Personen achter de projecten. Interactie is een belangrijk begrip in de community.

Aanmelden kan gemakkelijk met een LinkedIn account. Maar ook zonder LinkedIn kan worden geregistreerd op FACE. Een geregistreerd gebruiker kan in contact komen met andere FACE gebruikers en  blijft op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in de gevelindustrie.

 

De community is een project van de Europese gevelbouwfederatie FAECF. Het doel is om de gevelindustrie op een excellent hoge positie te krijgen, innovatie aan te jagen en als voorbeeldfunctie gezien te worden in de bouwbranche. Momenteel zijn de gevelsystemen al zeer geraffineerd en high tech. Door de steeds verder aangescherpte duurzaamheidseisen worden gevels in de toekomst alleen nog maar belangrijker.

Internationale gevelcommunity FACE gelanceerd'
Op de website www.internationalfacade.com kan men zich gratis registreren om op de hoogte gehouden te worden over de nieuwste ontwikkelingen in de gevelbranche en kunnen bedrijven zich als participant aanmelden.
1/1
 
 
print deze pagina
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
 
 

Nieuws

 
 
 

Focus op bedrijven

meer...
Links Rechts
 
 

Uw product of dienst in de kijker?

Redenen om te adverteren:
   
 1. 
Onafhankelijke site en nieuwsbrief met een unieke redactie
 2. 
Bereikt brede doelgroep door verspreiding in gehele maakindustrie
 3.  Verzekert u van doeltreffend bereik bij duizenden zaakvoerders, productie- en aankoopverantwoordelijken
 4.
U kunt zich met een aantrekkelijke korting ook in de Nederlandse maakindustrie profileren