Zoeken
 
 

EuroBLECH 2022 keert terug als live evenement


Hannover, 4 mei 2022
De 26e editie van de International Sheet Metal Working Technology Exhibition, EuroBLECH 2022, zal plaatsvinden van 25 tot en met 28 oktober 2022 in Hannover, Duitsland. Na de laatste versoepeling van de covid-beperkingen, heeft beursorganisator Mack-Brooks Exhibitions bevestigd dat ‘s werelds grootste vakevenement voor plaatbewerking doorgaat zoals gepland. De vraag naar standruimte is sterk gestegen en de huidige lijst van exposanten bedraagt 1.257 bedrijven uit 39 landen, met een totale netto expositieruimte van meer dan 88.000 vierkante meter.

Na een verplichte pauze krijgt de EuroBLECH 2022 een comeback als face-to-face zakelijke ontmoeting. Vanaf oktober zal de show ook zijn gebruikelijke tweejaarlijkse evenementencyclus hervatten.

‘Er heerst een oprecht gevoel van opluchting en opwinding binnen de industrie - het is vier jaar geleden sinds onze laatste live show, dus EuroBLECH 2022 wordt alom gezien als een broodnodige technologische update voor de gehele plaatbewerkingssector', zegt Evelyn Warwick, event director van EuroBLECH, namens de organisator Mack-Brooks Exhibitions. ‘EuroBLECH is altijd de belangrijkste marktplaats van de industrie geweest waar alles en iedereen samenkomt, en de editie van dit jaar biedt een bijzonder belangrijke stimulans om de groei van bedrijven een kick-start te geven of te vernieuwen.'

 

Negen tentoonstellingshallen

EuroBLECH 2022 zal te vinden zijn in de hallen 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 26 en 27 op het Hannover Exhibition Grounds, ‘s werelds grootste expositiecentrum. De nieuw toegevoegde hal 26 zal zich richten op verbindingstechnologie en zal ook exposanten van oppervlakte- en gereedschapstechnologie huisvesten die voorheen in hal 13 waren gevestigd.

 

Volledige keten

De tentoongestelde producten omvatten de volledige keten van plaatbewerkingstechnologie voor de productie van metalen prototypes, industriële componenten en consumentenonderdelen. Dit omvat machines, gereedschappen en IT-oplossingen voor het snijden, ponsen en vormen, verbinden, lassen en bevestigen, oppervlaktebehandeling en afwerking, procescontrole en kwaliteitsborging, machine-elementen en componenten, CAD/CAM/CIM-systemen, magazijn- en fabrieksapparatuur, materiaalrecycling en andere oplossingen voor het verwerken van metaalplaat, buizen, profielen, kunststof hybriden en andere structuren. De EuroBLECH-exposanten komen van over de hele wereld en variëren van innovatieve start-ups en mkb-bedrijven tot grote internationale ondernemingen. De topexposanten van dit jaar zijn Duitsland, Italië, Turkije, Zwitserland, China, Nederland, Spanje, België, Polen en Frankrijk.

 

Tentoonstellingen en wereldpremières

Zoals altijd kunnen bezoekers live machinedemonstraties en technologische wereldpremières verwachten. Er zullen tal van mogelijkheden zijn om innovatieve machines in actie te zien, zodat de aanwezigen de potentiële voordelen voor hun eigen productieproces kunnen beoordelen en bespreken. ‘We kijken echt uit naar de buzz en de opwinding op de beursvloer', zegt Warwick. ‘Uiteindelijk gaat er niets boven menselijke interactie: Een face-to-face gesprek, een live demonstratie, een vuistslag - dit alles is belangrijk om goede relaties op te bouwen en vertrouwen te wekken. We zijn verheugd dat EuroBLECH opnieuw een fysiek platform zal bieden waar tech-inkopers elkaar kunnen ontmoeten en in contact kunnen komen met wereldwijd toonaangevende leveranciers en vernieuwers in de industrie.'

 

 
print deze pagina
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
 
 

Nieuws

 
 
 

Focus op bedrijven

meer...
Links Rechts
 
 

Uw product of dienst in de kijker?

Redenen om te adverteren:
   
 1. 
Onafhankelijke site en nieuwsbrief met een unieke redactie
 2. 
Bereikt brede doelgroep door verspreiding in gehele maakindustrie
 3.  Verzekert u van doeltreffend bereik bij duizenden zaakvoerders, productie- en aankoopverantwoordelijken
 4.
U kunt zich met een aantrekkelijke korting ook in de Nederlandse maakindustrie profileren