Zoeken
 
 

Flexibele oplossingen turbine-straaltechniek


Emsdetten, 3 april 2013
Oplossingen voor de hedendaagse productieprocessen, maar ook voor de toekomst staan in de belangstelling.

Wat gebeurt er bijvoorbeeld als de eisen aan de straaltechniek veranderen? Daarover geeft Agtos van 8 tot en met 12 april in Hannover informatie op de beurs Surface Technology in hal 3, standnr. D13 in de gemeenschappelijks stand van de VDMA. De beurs vindt plaats in het kader van de Hannover Messe.

Afzonderlijke modules en gehele machines moeten zo zijn geconstrueerd, dat zij snel aan de nieuwe eisen kunnen worden aangepast. Aan het voorbeeld van de Agtos-highperformance-turbine TA 3.6.8 laat het beursteam de mogelijkheden zien. Want de Agtos-highperformance-turbine kan snel met verschillende materialen worden omgebouwd.

 

Energie

Naast de aanpassingsmogelijkheden van de machines en installaties speelt het thema Energie- en Resources-efficiëntie een steeds grotere rol in de gesprekken met geïnteresseerden en klanten. Het Agtos-beursteam laat aan de hand van gerealiseerde concepten oplossingen zien.

 

Voorbeelden voor de automatisering van productieprocessen in combinatie met de straaltechniek ronden de beurspresentatie af. Agtos verwijst daarmee naar het hoofdthema van de beurs ‘Integrated Industry'. Bedoeld is de zinvolle opname van de straaltechniek in het productieproces. Dit betreft de bedrijfsinterne logistiek evenals de koppeling van de IT van de verschillende gebieden. Met projectbeschrijvingen uit verschillende branches worden ook hiervoor alternatieven getoond. Aan de hand van werkstukken voor en na het straalproces worden de mogelijkheden van de turbine-straaltechniek getoond en interessante oplossingsvoorstellen voorgesteld.

 

Agtos, www.agtos.de

 
print deze pagina
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
 
 

Nieuws

 
 
 

Focus op bedrijven

meer...
Links Rechts
 
 

Uw product of dienst in de kijker?

Redenen om te adverteren:
   
 1. 
Onafhankelijke site en nieuwsbrief met een unieke redactie
 2. 
Bereikt brede doelgroep door verspreiding in gehele maakindustrie
 3.  Verzekert u van doeltreffend bereik bij duizenden zaakvoerders, productie- en aankoopverantwoordelijken
 4.
U kunt zich met een aantrekkelijke korting ook in de Nederlandse maakindustrie profileren