Zoeken
 
 

Hitmetal kiest voor Hyster trucks


Vianen (NL), 16 september 2013
Toen het leasecontract van Hitmetals interne transportvloot afliep, ging de producent en leverancier van bouwhekken, gaas, nagels en vele andere metaaldraadproducten op zoek naar vervanging. De keuze viel op de Hyster trucks van Barloworld.

Betrouwbaarheid en een perfecte service waren de belangrijkste criteria bij die zoektocht, blijkt als productiemanager Gert-Jan Migchels toelicht: ‘Er wordt hier 24 uur per dag en zeven dagen per week gewerkt. Stilstand kunnen we ons simpelweg niet permitteren. Ook niet als het aankomt op intern transport. We zijn erg afhankelijk van onze heftrucks en hebben dan ook gezocht naar robuuste, degelijke trucks. De Hyster trucks bieden precies wat we nodig hebben. Bovendien was het tarief dat Barloworld neerlegde behoorlijk scherp.'

 

In totaal leverde Barloworld Intern Transport negen trucks; acht elektrisch aangedreven heftrucks met hefcapaciteiten variërend van 1,6 tot 4,5 ton en één elektropallettruck. ‘Stuk voor stuk no-nonsens trucks, die een maximale inzetbaarheid mogelijk maken', vervolgt Migchels. ‘De trucks zijn compact en wendbaar, waardoor zelfs in de kleinste ruimte goed en veilig kan worden gemanoeuvreerd. En ondanks de compacte maatvoering blijft er voldoende ruimte over voor de chauffeur.' De trucks worden geleased voor een periode van 72 maanden met een optie voor nog eens 12 maanden. Bij het leasecontract is tevens een all-in servicecontract afgesloten. ‘Ook weer om een maximale inzetbaarheid te garanderen', weet de productiemanager. Het sterkste servicepunt is volgens hem de snelle responstijd.

www.hitmetal.eu

 

Hitmetal kiest voor Hyster trucks'
In totaal leverde Barloworld negen trucks aan Hitmetal: acht elektrisch aangedreven heftrucks met hefcapaciteiten variërend van 1,6 tot 4,5 ton en één elektropallettruck.
1/1
 
 
print deze pagina
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
 
 

Nieuws

 
 
 

Focus op bedrijven

meer...
Links Rechts
 
 

Uw product of dienst in de kijker?

Redenen om te adverteren:
   
 1. 
Onafhankelijke site en nieuwsbrief met een unieke redactie
 2. 
Bereikt brede doelgroep door verspreiding in gehele maakindustrie
 3.  Verzekert u van doeltreffend bereik bij duizenden zaakvoerders, productie- en aankoopverantwoordelijken
 4.
U kunt zich met een aantrekkelijke korting ook in de Nederlandse maakindustrie profileren