Zoeken
 
 

Riwal opent eerste vestiging in België


Genk, 2 augustus 2013
Riwal, totaalleverancier en specialist in veilig en efficiënt werken op hoogte, heeft met de aankoop van een business unit van Sarens Belgium nv, die hoogwerkers verhuurt, haar eerste vestiging in België geopend.

Daarnaast versterken Riwal en Sarens de samenwerking met als gezamenlijk doel om de beste klantervaring te leveren wanneer er zowel hoogwerkers als ‘heavy lifting services' op een werklocatie benodigd zijn.

 

Europese dekking

Riwal Belgium is gevestigd in Genk, provincie Limburg. De werknemers van Sarens die werkzaam zijn voor de betreffende business unit komen in dienst van Riwal. Pedro Torres, Region Director bij Riwal: 'Deze overname zal nu we dichterbij zowel bestaande als nieuwe klanten opereren, de positie van Riwal op de Belgische markt versterken. We bedienen onze Belgische klanten zowel vanuit ons nieuwe depot in Genk, als vanuit onze bestaande depots in het zuiden van Nederland (Dordrecht en Eindhoven). Daarnaast vergroot deze aankoop ook onze Europese dekking, wat een groot voordeel is voor onze internationale key accounts.'

 

Over Riwal

Riwal is sinds 1968 gespecialiseerd in veilig en efficiënt werken op hoogte en is uitgegroeid tot een internationale kennispartner en totaalleverancier. Naast het verhuren, verkopen en onderhouden van hoogwerkers, verreikers en heftrucks, verkoopt Riwal ook eersteklas onderdelen en technische diensten voor de machines. Daarnaast heeft Riwal een eigen (indoor) opleidingscentrum voor bedieningsopleidingen en industriële trainingen.

 

 
print deze pagina
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
 
 

Nieuws

 
 
 

Focus op bedrijven

meer...
Links Rechts
 
 

Uw product of dienst in de kijker?

Redenen om te adverteren:
   
 1. 
Onafhankelijke site en nieuwsbrief met een unieke redactie
 2. 
Bereikt brede doelgroep door verspreiding in gehele maakindustrie
 3.  Verzekert u van doeltreffend bereik bij duizenden zaakvoerders, productie- en aankoopverantwoordelijken
 4.
U kunt zich met een aantrekkelijke korting ook in de Nederlandse maakindustrie profileren