Zoeken
 
 

Chroom is het nieuwe zwart


Brussel, 1 april 2015
Auteur:
Rolf Elling
Tijdens het begin van de nocturne (avondopenstelling) van de driedaagse beurs MTMS in Brussels Expo, introduceerde Seco de opvolger van de zwarte insert voor draadsnijden.

‘Kostenbesparing, een hogere productiviteit en een betere controle van de slijtvlakken.' Dat zijn volgens marketingmanager Arnaud de Potter van Seco Tools de belangrijkste pluspunten van de nieuwe, in chroom uitgevoerde insert voor staaldraadbewerkingen.


Eigen ontwikkeling

Uitgevoerd conform de Duratomic-technologie die door Seco in 2007 is geïntroduceerd. ‘Deze eigen ontwikkeling wordt voortdurend verbeterd en met deze nieuwe chroomkleurige insert is de slijtage prima waar te nemen.' De insert is toe te passen voor alle staalsoorten. Seco levert de snijplaatkwaliteiten TP2501, TP1501 en TP0501. Alle drie geoptimaliseerd voor betrouwbare, voorspelbare en productieve prestaties.


Seco Toos ontwikkelt, produceert en verkoopt wereldwijd producten voor metaalbewerking toepassingen. Het product portfolio omvat oplossingen voor het frezen, draaien, het maken van gaten en het houden van gereedschappen. Het bedrijf biedt ook technische ondersteuning aan bedrijven aan en verzorgt praktische demonstraties. Bovendien worden stelselmatig innovaties in de markt gezet.

 
print deze pagina
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
 
 

Nieuws

 
 
 

Focus op bedrijven

meer...
Links Rechts
 
 

Uw product of dienst in de kijker?

Redenen om te adverteren:
   
 1. 
Onafhankelijke site en nieuwsbrief met een unieke redactie
 2. 
Bereikt brede doelgroep door verspreiding in gehele maakindustrie
 3.  Verzekert u van doeltreffend bereik bij duizenden zaakvoerders, productie- en aankoopverantwoordelijken
 4.
U kunt zich met een aantrekkelijke korting ook in de Nederlandse maakindustrie profileren