Zoeken
 
 

Tweede editie BouwXpo moet eerste overtreffen


Kortrijk, 5 november 2014
Toen Kortrijk Xpo twee jaar geleden het nieuwe initiatief BouwXpo begon uit te werken, was het koffiedik kijken hoe zowel de standhouders als de bezoekers zouden reageren. Al snel werd duidelijk dat BouwXpo inspeelde op een bestaande nood, wat begin november 2013 bevestigd werd tijdens de eerste editie van deze op consumenten gerichte beurs.
Het gevolg is dat straks, van zaterdag 8 tot en met dinsdag 11 november, de tweede editie van deze jaarlijks georganiseerde beurs plaatsvindt in Kortrijk Xpo. Met meer hallen en een uitgebreider totaalaanbod. 'We verhuizen naar de hallen 1,2 en 3. Dat moest ook wel omdat we meer plaats nodig hadden om in te spelen op een nog groter aanbod voor de bezoeker. Zo komt het dat er nu maar liefst 14.000 m² aan beursvloer wordt ingenomen', geeft Exhibition Manager Peter Vanbrackel mee.

 

Bezoekers

Het concept van BouwXpo blijft grotendeels hetzelfde. Dat betekent dus dat er ingespeeld wordt op particulieren uit de regio Groot-Kortrijk, die meer informatie zoeken omdat ze in de nabije toekomst wellicht ‘iets' zullen doen in de bouw. Of het nu gaat om bouwplannen, de aankoop en/of renovatie van een bestaande woning, het eigen interieur een boost geven of het zoeken naar informatie in verband met het optimaliseren en/of energiezuinig maken van de eigen woning. Centraal staat dat bezoekers vier dagen lang kennis maken met het aanbod van de belangrijkste aanbieders/specialisten uit de branche. Dit van woningbouwbedrijven, makelaars en projectontwikkelaars tot producenten, verdelers en installateurs van (ver)bouwmaterialen, -producten en -diensten en dit in de ruimste zin van het woord. 'Als organisatie kijken we alleszins uit naar deze editie en zijn we er van overtuigd dat we het bezoekerscijfer van vorig jaar (8.352 bezoekers) zullen overtreffen', aldus Peter Vanbrackel.

 
print deze pagina
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
 
 

Nieuws

 
 
 

Focus op bedrijven

meer...
Links Rechts
 
 

Uw product of dienst in de kijker?

Redenen om te adverteren:
   
 1. 
Onafhankelijke site en nieuwsbrief met een unieke redactie
 2. 
Bereikt brede doelgroep door verspreiding in gehele maakindustrie
 3.  Verzekert u van doeltreffend bereik bij duizenden zaakvoerders, productie- en aankoopverantwoordelijken
 4.
U kunt zich met een aantrekkelijke korting ook in de Nederlandse maakindustrie profileren