Zoeken
 
 

NI ’2014 Alliance Partner of the Year Award’ voor T&M Solutions


Hasselt, 29 oktober 2014
Test & Measurement Solutions werd door National Instruments (NI) uitgeroepen tot de “2014 Alliance Partner of the Year” in de in de Noord Europese en Benelux regio.

De prijs bekroont de beste partners van National Instruments voor hun uitzonderlijke werknemers, substantiële bedrijfsgroei en uitmuntende innovatie, en uitstekende implementatie van klantoplossingen.

De award is een weerspiegeling van de diepgaande industriële en technologische expertise die Test & Measurement Solutions beheerst en toont aan dat het bedrijf in staat is de reputatie van zijn klanten te beschermen door oplossingen te ontwikkelen die foutloze producten en efficiënte productie mogelijk maken.

 

 

Bekroning

'We zijn erg blij met de toekenning van de 'NI Gold Award Outstanding Technical Resource'. We investeren al vele jaren in de beste opleidingen voor onze ingenieurs. Zo willen we onze klanten een betrouwbare reputatie en een concurrentievoordeel bezorgen, zonder defecten', aldus Kurt Hensen, ceo van Test & Measurement Solutions. 'Deze bekroning bevestigt onze ervaring met de ontwikkeling van complete, gebruiksklare multidisciplinaire systemen op maat in verschillende markten. We zullen blijven investeren in gespecialiseerde opleidingen, aangezien dit een van de pijlers van onze groeistrategie is.'

 

Netwerk 

Het Alliance Partner Network is een netwerk van meer dan 700 zelfstandige ondernemingen over de hele wereld die ingenieurs volwaardige oplossingen en hoogstaande producten aanbieden op basis van een grafisch systeemontwerp. Sinds de opstart van het netwerk begin jaren 1990 zijn de NI Alliance Partners uitgegroeid tot een wereldwijde groepering van ondernemingen die systeemintegratiediensten, add-onproducten voor software en hardware van NI, en gebruiksklare oplossingen voor ondernemingen uit diverse sectoren en toepassingsdomeinen aanbieden. NI Alliance Partners bieden producten, systemen en diensten zoals integratie, advies en opleidingen aan. Op die manier is het netwerk uniek uitgerust om de grootste technische uitdagingen aan te gaan.

 
print deze pagina
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
 
 

Nieuws

 
 
 

Focus op bedrijven

meer...
Links Rechts
 
 

Uw product of dienst in de kijker?

Redenen om te adverteren:
   
 1. 
Onafhankelijke site en nieuwsbrief met een unieke redactie
 2. 
Bereikt brede doelgroep door verspreiding in gehele maakindustrie
 3.  Verzekert u van doeltreffend bereik bij duizenden zaakvoerders, productie- en aankoopverantwoordelijken
 4.
U kunt zich met een aantrekkelijke korting ook in de Nederlandse maakindustrie profileren