Zoeken
 
 

Verpakkingsreus VPK volgt Decospan op als familiebedrijf van het jaar


27 maart 2024
Verpakkingsgroep VPK uit Aalst is verkozen tot familiebedrijf van het jaar. Het volgt daarmee fineerplatenproducent Decospan op.

De prijs, die formeel Family Business Award of Excellence heet, is een initiatief van consultancybedrijf EY. Met de onderscheiding, die voor de tiende keer werd uitgereikt, wil de organisatie Belgische familiebedrijven in de kijker zetten die uitblinken in deugdelijk bestuur in zowel de familie als in het bedrijf, in de visie en het behoud van de familiewaarden en in de overdracht van de ondernemerszin over de generaties heen.

 

VPK Group is sinds 1935 is uitgegroeid van een lokale speler tot een internationale leverancier van duurzame verpakkingsoplossingen in golfkarton, massief karton en buizen & hoekbeschermers. De verpakkingen zijn 100% recycleerbaar en biologisch afbreekbaar en zijn hoofdzakelijk geproduceerd op basis van papier wat zorgt voor een circulair businessmodel.

 

De aanhoudende groei van VPK Group is volgens de jury vooral het resultaat van haar langetermijnvisie en engagement voor duurzaamheid, zowel ecologisch als economisch. Tegenwoordig  wordt VPK Group geleid door de derde en vierde generatie. De groep stelt meer dan zevenduizend mensen in dienst in twintig landen en draait een omzet van 1,9 miljard euro.

 

Vorig jaar werd fineerplatenproducent Decospan uitgeroepen tot familiebedrijf van het jaar. Deze editie behooden ook textielproducent Sioen en het transportbedrijf Ziegler tot de genomineerden voor de award, maar VPK ging dus lopen met de prijs. 

 
print deze pagina
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
 
 

Nieuws

 
 
 

Focus op bedrijven

meer...
Links Rechts
 
 

Uw product of dienst in de kijker?

Redenen om te adverteren:
   
 1. 
Onafhankelijke site en nieuwsbrief met een unieke redactie
 2. 
Bereikt brede doelgroep door verspreiding in gehele maakindustrie
 3.  Verzekert u van doeltreffend bereik bij duizenden zaakvoerders, productie- en aankoopverantwoordelijken
 4.
U kunt zich met een aantrekkelijke korting ook in de Nederlandse maakindustrie profileren