Zoeken
 
 

België op twaalfde plek ranglijst buitenlandse bezoekers EuroBlech


Hannover (DE) , 28 oktober 2014
De 23ste EuroBlech heeft afgelopen zaterdag zijn deuren gesloten. In vijf dagen trok deze beurs voor plaatbewerking en plaatbewerkingsmachines 59.600 vakbezoekers uit de gehele wereld.

Een recordaantal van 1.573 exposanten uit 38 landen vulden het netto vloeroppervlakte van 86.500 vierkante meter. 38 procent van de bezoekers kwam dit jaar van buiten Duitsland in vergelijking met 34 procent in 2012. Na Nederland volgden Oostenrijk, Zwitserland, Italië, Polen, Zweden, Turkije, Tsjechië, Spanje, Groot-Brittannië, België en de Verenigde Staten in de ranglijst van het buitenlands bezoek aan EuroBlech 2014.

 

Levendige handel 

Terwijl de exposant aantallen stegen met 5 procent in vergelijking met de vorige show en de tentoonstellingsruimte met 3 procent gestegen bleef het aantal bezoekers vrijwel gelijk. ‘De heersende stemming op de beurs was in alle opzichten positief. Er was levendige handel in de acht hallen en veel exposerende bedrijven meldden een groot aantal internationale zakelijke contacten en verkoopcijfers. Een eerste analyse van de exposant enquête blijkt dat deelnemende bedrijven zeer tevreden waren met het resultaat van EuroBlech 2014', vertelt Nicola Hamann, algemeen directeur namens Mack Brooks Exhibitions.

 

Eerste AsiaBlech

Volgend jaar zal Mack Brooks Exhibitions weer een reeks van plaatbewerkingstentoonstellingen organiseren, zoals Blech Rusland 2015 van 24 tot en met 26 maart 2015 in St. Petersburg en Blech India van 22 tot en met 25 april 2015 in Mumbai. De eerste AsiaBlech (voorheen Blech China) zal worden gehouden van 11 tot en met 13 mei 2016 in Suzhou, China. AsiaBlech zal vervangen en verbeteren Blech China die plaats met succes sinds 2013 heeft genomen.


De eerstvolgende EuroBlech Hannover is van 25-29 oktober 2016 .

 
print deze pagina
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
 
 

Nieuws

 
 
 

Focus op bedrijven

meer...
Links Rechts
 
 

Uw product of dienst in de kijker?

Redenen om te adverteren:
   
 1. 
Onafhankelijke site en nieuwsbrief met een unieke redactie
 2. 
Bereikt brede doelgroep door verspreiding in gehele maakindustrie
 3.  Verzekert u van doeltreffend bereik bij duizenden zaakvoerders, productie- en aankoopverantwoordelijken
 4.
U kunt zich met een aantrekkelijke korting ook in de Nederlandse maakindustrie profileren