Zoeken
 
 

Reynaers Aluminium groeit onverminderd door


Duffel, 27 augustus 2014
De Groep Reynaers Aluminium heeft in 2013 een geconsolideerde omzet bijeengewerkt van 317 miljoen euro. Dat is nagenoeg 1 procent meer dan in het vorige boekjaar. Met een omzet van 178 miljoen euro deed Reynaers Aluminium het in eigen land iets beter.

Dat meldt madeinmetropool.be. Het aluminiumconstructiebedrijf Reynaers Aluminium uit Duffel gaat door op een uitgesproken groeilijn. Het bedrijf van gedelegeerd bestuurder Martine Reynaers heeft in al die jaren een sterke marktpositie opgebouwd en zet die expansie onverminderd verder.

 

De resultaten mogen overigens best gezien worden. Met een bedrijfsresultaat van 22 miljoen euro doet de groep het dan wel iets beter dan de NV doch inzake winst scoort Duffel dan weer sterker. Reynaers Aluminium is vandaag actief in liefst 37 landen, van Bahrein tot Australië.  De aluminium profielen van Reynaers worden verwerkt in ramen, deuren, gevelsystemen, schuifdeuren, zonneweringen en veranda's. Ze worden geleverd in standaardoplossingen of op maat bij zowel particulieren als industriële afnemers.

 

De groep stelt vandaag 1500 mensen tewerk. Voor het lopende jaar wordt een omzet gebudgetteerd van 340 miljoen euro. De groep opende onlangs een nieuwe productievestiging in de Amerikaanse staat Arizona. De nieuwe eenheid moet tegen 2020 goed zijn voor een omzet van 50 miljoen dollar.

 
print deze pagina
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
 
 

Nieuws

 
 
 

Focus op bedrijven

meer...
Links Rechts
 
 

Uw product of dienst in de kijker?

Redenen om te adverteren:
   
 1. 
Onafhankelijke site en nieuwsbrief met een unieke redactie
 2. 
Bereikt brede doelgroep door verspreiding in gehele maakindustrie
 3.  Verzekert u van doeltreffend bereik bij duizenden zaakvoerders, productie- en aankoopverantwoordelijken
 4.
U kunt zich met een aantrekkelijke korting ook in de Nederlandse maakindustrie profileren