Zoeken
 
 

Verschoore Constructie opent nieuwe fabriek in Roemenië


Ingelmunster, 10 juni 2014
Verschoore Constructie, reeds meer dan 75 jaar gespecialiseerd in de bouw van opslagtanks en drukvaten voor de procesindustrie, heeft op 2 mei een nieuwe fabriek geopend in Cluj-Napoca (Roemenië). De investering kadert in een groeiscenario die Verschoore heeft opgezet in de opkomende globalisering van onze economie.

'Een geografishe spreiding van onze productiewerkplaatsen opent ook deuren voor nieuwe afzetmarkten van onze producten en mogelijkheden. Bovendien kampt ons bedrijf sinds enkele jaren met een structureel capaciteitstekort om al onze klanten binnen de gewenste leveringstermijnen te kunnen bedienen. Deze nieuwe vestiging kan dus deze noden voor het moederbedrijf opvullen. Het gebouw heeft een oppervlakte van 1.000 vierkante meter en is voorzien van een 10-ton rolbrug , met een vrije hijshoogte van 10 meter. De bedrijfshal is uitgerust met de voornaamste metaalbewerkingsmachines om diverse constructies te construeren en af te werken', aldus Vincent Verschoore. De voornaamste activiteiten bestaan uit de assemblage en lassen van diverse (half) fabricaten in rvs, die binnen de ‘standaard' transportafmetingen vallen.

 

Onderaannemer van Westerse metaalbedrijven

Cluj Napoca is een studentenstad en is gekend voor zijn goed opgeleide ingenieurs. Bovendien zijn nog heel wat vakmensen aanwezig op de arbeidsmarkt, die volop in onze productie kunnen worden ingezet. Verschoore: 'De toenemende delokalisering van ook onze klanten, heeft er ons toe aangezet om in Oost-Europa een vestiging op te zetten.' De vestiging zal aanvankelijk vooral als ‘onderaannemer' fungeren van diverse Westerse metaalbedrijven, maar op termijn hoopt Verschoore eveneens de locale markt te kunnen bedienen met hun producten.' De nieuwe ‘Roemeense' onderneming werd vorige maand onder de doopvont gehouden onder de naam ‘Heleon Construction srl'.

 
print deze pagina
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
 
 

Nieuws

 
 
 

Focus op bedrijven

meer...
Links Rechts
 
 

Uw product of dienst in de kijker?

Redenen om te adverteren:
   
 1. 
Onafhankelijke site en nieuwsbrief met een unieke redactie
 2. 
Bereikt brede doelgroep door verspreiding in gehele maakindustrie
 3.  Verzekert u van doeltreffend bereik bij duizenden zaakvoerders, productie- en aankoopverantwoordelijken
 4.
U kunt zich met een aantrekkelijke korting ook in de Nederlandse maakindustrie profileren