Zoeken
 
 

Nieuwe website voor TVH


Waregem, 26 februari 2014
Afgelopen 24 februari lanceerde TVH zijn nieuwe website, met hetzelfde gekende adres www.tvh.com. Onder het motto ‘Fly high with our new website’ maakt de one-stop shop voor material handling en industriële voertuigen zijn nieuwe site bekend bij zijn klanten.

Door de grote groei van de laatste jaren, waarbij TVH ook nieuwe markten aanboorde, was een nieuwe website nodig.

 

Bezoekers van de site komen eerst op een landingspagina, waar ze op een wereldkaart hun land kunnen kiezen. Op basis van het gekozen land, zien ze de juiste informatie en contactgegevens. De nieuwe site bestaat momenteel in volgende talen: Nederlands, Frans, Engels, Duits, Spaans, Portugees, Italiaans, Pools, Russisch. De websites van de filialen van TVH krijgen de komende maanden ook een update, zodat over enige tijd alle websites van TVH dezelfde lay-out zullen gebruiken.

 

Meer informatie en meer beelden

Op de nieuwe site toont TVH veel meer van het productgamma, met veel beeldmateriaal.

Op de pagina's van de Parts & Accessories divisie is duidelijk voor welke machines het bedrijf allemaal onderdelen en accessoires doet, en welke catalogen en brochures over die producten beschikbaar zijn.

 

Wie interesse heeft om een machine te kopen, heeft op de pagina's van de Equipment divisie nu een perfect overzicht van welke machines te koop zijn, met meteen ook een link naar de technische gegevens.

 

Training Centre en Service & repair

Op de site staat vanaf nu ook het overzicht van de technische en bestuurderstrainingen, waarbij klanten meteen online kunnen inschrijven. De pagina's over Service & repair leggen uit wat de afdelingen Workshop service en Elektronica doen en voor welke herstellingen klanten bij TVH terecht kunnen.

 

Vanaf nu kunnen klanten ook inloggen op de webshops MyTotalSource (bestellen, offertes vragen, opzoeken van onderdelen) en MyEquipmentFinder (opzoeken tweedehandsmachines op voorraad) via de site.

www.tvh.com

 

 

 
print deze pagina
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
 
 

Nieuws

 
 
 

Focus op bedrijven

meer...
Links Rechts
 
 

Uw product of dienst in de kijker?

Redenen om te adverteren:
   
 1. 
Onafhankelijke site en nieuwsbrief met een unieke redactie
 2. 
Bereikt brede doelgroep door verspreiding in gehele maakindustrie
 3.  Verzekert u van doeltreffend bereik bij duizenden zaakvoerders, productie- en aankoopverantwoordelijken
 4.
U kunt zich met een aantrekkelijke korting ook in de Nederlandse maakindustrie profileren