Zoeken
 
 

Strategische samenwerking Mitutoyo Europa en RX Solutions


28 november 2023
Mitutoyo Europa, gespecialiseerd in precisiemeetapparatuur, kondigt een innovatieve samenwerking aan met RX Solutions, een Franse fabrikant van industriële röntgen CT-scansystemen.

De expertise van Mitutoyo op het gebied van precisiemetingen in combinatie met de  röntgenbeeldtechnologie van RX Solutions zal volgens de partijen een revolutie teweeg te brengen op het gebied van industriële inspecties in diverse sectoren, waaronder plastic injectie, elektronica, auto's, lucht- en ruimtevaart, biomedische en nog veel meer.

 

Mitutoyo streeft er voortdurend naar om klanten te voorzien van de meest geavanceerde oplossingen voor precisiemetingen. Deze samenwerking met RX Solutions opent een nieuwe dimensie van niet-destructieve testmogelijkheden.

 

RX Solutions zal gebruik gaan maken van het uitgebreide netwerk van Mitutoyo om een breder publiek van fabrikanten, laboratoria en onderzoekscentra te bereiken. Door deze samenwerking kan Mitutoyo de voordelen van de technologie van RX Solutions delen met geïnteresseerde klanten.

 

De samenwerking met RX Solutions is een belangrijke mijlpaal voor Mitutoyo. Samen streven ze ernaar oplossingen te bieden voor de meest kritische inspecties van klanten, waarbij met precisie en nauwkeurigheid aan hun behoeften wordt voldaan.

 
print deze pagina
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
 
 

Nieuws

 
 
 

Focus op bedrijven

meer...
Links Rechts
 
 

Uw product of dienst in de kijker?

Redenen om te adverteren:
   
 1. 
Onafhankelijke site en nieuwsbrief met een unieke redactie
 2. 
Bereikt brede doelgroep door verspreiding in gehele maakindustrie
 3.  Verzekert u van doeltreffend bereik bij duizenden zaakvoerders, productie- en aankoopverantwoordelijken
 4.
U kunt zich met een aantrekkelijke korting ook in de Nederlandse maakindustrie profileren