Zoeken
 
 

Pattyn neemt meerderheidsaandeel in Delaere Engineering


21 februari 2024
Pattyn heeft de overname aangekondigd van een meerderheidsaandeel in het bedrijf Delaere Engineering, een machinefabrikant uit Deerlijk. De samenwerking is een belangrijke mijlpaal in het groeiproces van beide bedrijven.

Pattyn en Delaere delen een opmerkelijke synergie door oplossingen op maat aan te bieden voor de verpakkingsindustrie. Terwijl Pattyn gespecialiseerd is in verpakkingslijnen voor bag-in-box (voedings) producten, richt Delaere zich op het ontwerpen en produceren van afvullijnen voor big bags en octabins, voornamelijk voor de (petro-)chemische en voedingssector. Samen dekken ze een breed spectrum van verpakkingsbehoeften, waarbij Pattyn uitblinkt in dozen van 5-30kg en Delaere gespecialiseerd is in grotere verpakkingsoplossingen. Deze complementaire aanpak belooft meer efficiëntie en innovatie en versterkt de marktpositie van beide bedrijven.

 

Groei en innovatie

Deze strategische alliantie is een van de belangrijkste overnames van Pattyn tot nu toe en onderstreept haar streven naar wereldwijd leiderschap in industriële verpakkingsoplossingen. Met de expertise van Delaere aan boord is Pattyn klaar om de groei te versnellen, haar marktbereik uit te breiden en nieuwe activiteiten te lanceren. Samen zijn ze klaar om innovatie te stimuleren, nieuwe markten te veroveren en het volgende hoofdstuk van succes te schrijven.

 

Delaere Engineering zal zijn autonomie en leiderschapsteam behouden.

 
print deze pagina
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
 
 

Nieuws

 
 
 

Focus op bedrijven

meer...
Links Rechts
 
 

Uw product of dienst in de kijker?

Redenen om te adverteren:
   
 1. 
Onafhankelijke site en nieuwsbrief met een unieke redactie
 2. 
Bereikt brede doelgroep door verspreiding in gehele maakindustrie
 3.  Verzekert u van doeltreffend bereik bij duizenden zaakvoerders, productie- en aankoopverantwoordelijken
 4.
U kunt zich met een aantrekkelijke korting ook in de Nederlandse maakindustrie profileren