Zoeken
 
 

Beurs Eurofinish verhuist in nieuwe opzet naar Leuven


Leuven, 5 februari 2014
Eurofinish, de tweejaarlijkse vakbeurs voor oppervlaktetechniek in Gent, stopt in haar huidige opzet. Vanaf 2015 krijgt Eurofinish in Leuven een nieuw concept als all-in evenement voor de oppervlaktebehandelende industrie, met focus op kennis, innovaties en netwerken.

De afgelopen maanden heeft de Raad van Bestuur van VOM vzw grondig het beursconcept rond Eurofinish geëvalueerd. Vaststelling is dat, rekening houdend met het huidig economisch klimaat en de toenemende digitalisering in het bedrijfsleven, het huidig beursconcept steeds moeilijker exposanten en bezoekers aantrekt. Na rijp beraad heeft de Raad van Bestuur dan ook gekozen voor een nieuw concept op een nieuwe locatie.

 

Origineel beursconcept 

Eurofinish 2015 wordt een all-in evenement voor de oppervlaktebehandelende industrie, met focus op kennis, innovaties en netwerken. Dit wordt georganiseerd volgens een origineel beursconcept waar de bezoeker centraal staat, zo laat VOM vzw weten. In de realisatie zal VOM zich laten omringen door partners die vertrouwd zijn met nieuwe beursconcepten en promotie. Dit betekent dat de samenwerking met EasyFairs niet verlengd zal worden.

 

10 en 11 juni

Eurofinish 2015 vindt plaats in de Brabanthal Leuven-Haasrode, van woensdag 10 juni en donderdag 11 juni. In maart 2014 wordt officieel het nieuwe concept gepresenteerd.

 Beurs Eurofinish verhuist in nieuwe opzet naar Leuven'
Vanaf 2015 krijgt Eurofinish in Leuven een nieuw concept als all-in evenement voor de oppervlaktebehandelende industrie, met focus op kennis, innovaties en netwerken.
1/1
 
 
print deze pagina
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
 
 

Nieuws

 
 
 

Focus op bedrijven

meer...
Links Rechts
 
 

Uw product of dienst in de kijker?

Redenen om te adverteren:
   
 1. 
Onafhankelijke site en nieuwsbrief met een unieke redactie
 2. 
Bereikt brede doelgroep door verspreiding in gehele maakindustrie
 3.  Verzekert u van doeltreffend bereik bij duizenden zaakvoerders, productie- en aankoopverantwoordelijken
 4.
U kunt zich met een aantrekkelijke korting ook in de Nederlandse maakindustrie profileren