Zoeken
 
 

Metaalvakbeurs Metavak en Welding Week van start met 7.000 preregistraties


5 oktober 2022
Metavak en Welding Week zijn gisteren van start gegaan in de Evenementenhal in Gorinchem. De evenementen duren tot en met donderdag en 7.000 mensen registreerden zich tot dusver voor een bezoek. 

Een mensenmassa stond al te dringen in de Evenementenhal in Gorinchem toen de metaalvakbeurs Metavak zijn deuren openende. De jaarlijkse vakbeurs wordt dit jaar gecombineerd met de tweejaarlijkse Welding Week die door Nederlands Instituut voor Lastechniek (NIL) georganiseerd wordt. Aan de Welding Week is ook een lassymposium gekoppeld dat dinsdagochtend al van start ging. 

 

Aanvulling

Volgens beursorganisatie Easyfairs is het aanbod van Welding Week een uitstekende aanvulling op het aanbod van Metavak, dat is opgedeeld in zes thema's: automatisering, verspanen, plaatbewerking, reiniging/oppervlakte, 3D-printen en verbinden. Onder de 150 standhouders zijn bekende namen als Mazak Nederland, 247Tailorsteel, Robojob, Binzel Benelux en Dormac CNC Solutions. 

 

België

Ook Belgische bedrijven hebben de weg naar Gorinchem gevonden zoals De Tollenaere, Dalemans Industries en Deratech, leverancier van plaatbewerkingsmachines. ‘Wij zijn relatief onbekend en kunnen met beursdeelname naamsbekendheid opbouwen', vertelt Deratech-directeur Nico De Vooght op de beurs. De Vooght was eerder dit jaar ook aanwezig op de Technishow in Utrecht waar hij een aantal machines verkocht.

 

Doelstelling

Door corona was de TechniShow naar eind augustus-begin september verschoven en kende dit jaar meer overlap met Metavak. ‘Hierdoor zijn er misschien wel wat standhouders afgevallen, maar aan de andere kant waren er ook die TechniShow hebben laten vallen voor ons', vertelt Suzanne Schneiders, marketingmedewerker van Easyfairs. Met 5.500 preregistraties (en 1.500 voor Welding Week) is Easyfairs al hard op weg de bezoekersdoelstellingen van 5.000 te realiseren.


 

 
print deze pagina
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
 
 

Nieuws

 
 
 

Focus op bedrijven

meer...
Links Rechts
 
 

Uw product of dienst in de kijker?

Redenen om te adverteren:
   
 1. 
Onafhankelijke site en nieuwsbrief met een unieke redactie
 2. 
Bereikt brede doelgroep door verspreiding in gehele maakindustrie
 3.  Verzekert u van doeltreffend bereik bij duizenden zaakvoerders, productie- en aankoopverantwoordelijken
 4.
U kunt zich met een aantrekkelijke korting ook in de Nederlandse maakindustrie profileren