Zoeken
 
 

Vlaams-Nederlandse verlichtingsbeurs gelanceerd in november 2022


Gorinchem, 8 juni 2022
Beursorganisator Easyfairs lanceert op woensdag 23 en donderdag 24 november 2022 het vakevent Future Lighting op Next Level in de evenementenhal Gorinchem, Nederland. Het is een unieke, eerste brede verlichtingsbeurs die zich richt op de Vlaamse en Nederlandse markt.

Easyfairs heeft hiervoor een samenwerkingscontract afgesloten met de Nederlandse Stichting voor Verlichtingskunde (NSVV), het Nederlandse onafhankelijke kenniscentrum voor licht en verlichting, dat het contentprogramma tijdens de beursdagen voor haar rekening. NSVV heeft op haar beurt het Belgisch Instituut voor Verlichting (IBE-BIV) en Groen Licht Vlaanderen  bij de organisatie betrokken. Het niche event combineert vijftig exposanten met een tweedaags kennisprogramma dat verdieping geeft aan actuele lichtthema's.

 

Sectorbrede beurs 

Het nieuwe vakevent Future Lighting  richt zich op de hele lichtketen in Nederland en Vlaanderen. Van fabrikanten tot leveranciers van verlichting, (licht)architecten, adviseurs, facilitair managers, gebouwbeheerders en installateurs. De NSVV is blij met de lancering van de lichtbeurs. 'Een heel mooie uitdaging, omdat er in Nederland geen brede verlichtingsbeurs is en ook nooit is geweest', aldus John de Joode, voorzitter van de NSVV. Volgens Irma de Hoon, Business Unit Director Building van Easyfairs, is de sector een eigen beurs waardig. 'Er gebeurt zo enorm veel op het gebied van licht en verlichting dat het vreemd is dat er geen exclusief lichtevent is.'

 

Future Lighting wordt gehouden op Next Level van Evenementenhal Gorinchem dat met twee splinternieuwe congreszalen naast de beursvloer volgens de beursorganisatie 'uitstekend is uitgerust om een hoogwaardig contentprogramma te hosten.' De naastliggende hal met een meterslange lichtkoepel biedt daarbij een uitstekend decor voor een expo waar de smaakmakers in licht en verlichting zich presenteren.

 
print deze pagina
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
 
 

Nieuws

 
 
 

Focus op bedrijven

meer...
Links Rechts
 
 

Uw product of dienst in de kijker?

Redenen om te adverteren:
   
 1. 
Onafhankelijke site en nieuwsbrief met een unieke redactie
 2. 
Bereikt brede doelgroep door verspreiding in gehele maakindustrie
 3.  Verzekert u van doeltreffend bereik bij duizenden zaakvoerders, productie- en aankoopverantwoordelijken
 4.
U kunt zich met een aantrekkelijke korting ook in de Nederlandse maakindustrie profileren