Zoeken
 
 

Acht Belgische bedrijven betrokken bij Sotsji 2014


Brussel, 29 januari 2014
Acht Belgische bedrijven zijn betrokken bij de organisatie van de Olympische Winterspelen in het Russische Sotsji. Dat blijkt uit cijfers van de SportsTechnology Club (STC), een initiatief van Agoria en het BOIC.

Peter Demuynck, directeur International Business van Agoria : 'Het is een sterke prestatie om in een moeilijke markt dergelijke contracten af te sluiten. In 2009 zijn met succes de eerste contacten gelegd. Het bewijst het kwalitatieve en innoverende karakter van de technologische oplossingen van onze bedrijven en het nut om in een zeer vroeg stadium contacten te leggen.' De in Sotsji aanwezige bedrijven zijn Automatic Systems, Barco, Bioracer, EVS, Lancer Europe, Schréder, Stageco en Vergokan.

 

Belgische expertise

Op 7 februari starten in Sotsji de Winterspelen. De STC heeft in de voorbije jaren verschillende missies naar Rusland georganiseerd. Zo stond er in 2009 vanuit de STC al een ontmoeting met toenmalig premier Poetin en het organisatiecomité op het programma dat mee werd gefaciliteerd door toenmalig minister van buitenlandse zaken Yves Leterme. 'Dankzij dit bezoek zijn de eerste contacten gelegd om 'een high-level delegation' vanuit Rusland naar België uit te nodigen, waarbij we de expertise van de Belgische bedrijven toonden.'

 
print deze pagina
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
 
 

Nieuws

 
 
 

Focus op bedrijven

meer...
Links Rechts
 
 

Uw product of dienst in de kijker?

Redenen om te adverteren:
   
 1. 
Onafhankelijke site en nieuwsbrief met een unieke redactie
 2. 
Bereikt brede doelgroep door verspreiding in gehele maakindustrie
 3.  Verzekert u van doeltreffend bereik bij duizenden zaakvoerders, productie- en aankoopverantwoordelijken
 4.
U kunt zich met een aantrekkelijke korting ook in de Nederlandse maakindustrie profileren