Zoeken
 
 

Lorch Schweißtechnik toont de toekomst van het lassen


Essen (DE), 5 september 2023
Lorch Schweißtechnik toont op de beurs Schweissen & Schneiden 2023 zijn nieuwe maatstaven. Ongeacht of het nu gaat om het nieuwe MIG-MAG-inverterplatform voor industrieel lassen, innovatieve automatiseringsoplossingen met lascobots, of oplossingen rondom het thema arbeids- en gezondheidsbescherming.

Onmiddellijke toegang tot lasgegevens, moderne netwerkaansluiting, een perfecte vlamboog, de eenvoudigste bediening en een servicevriendelijkheid die het lasapparaat in ieder productiebedrijf op topniveau houdt: dat zijn de eisen aan de lasapparaten van de toekomst. Lorch Schweißtechnik presenteert zijn praktische omzetting van deze vereisten in een nieuw ontwikkeld inverterplatform dat op Schweissen & Schneiden te zien is in hal 5. Door talrijke innovaties - inclusief een nieuwe generatie laspistolen die bij een exacte afstemming op het systeem voor de hoogste laskwaliteit zorgt - creëert Lorch een nieuwe referentie voor veeleisend lassen.

 

Precies afgestemd

Nog een zwaartepunt van de beurspresentatie is het thema automatisering, dat een centrale rol speelt door de stijgende kosten en het aanhoudende gebrek aan vaklieden. Als leverancier van cobotoplossingen toont Lorch hoe bedrijven met het flexibele, modulaire systeem myCobot eenvoudig en individueel hun eigen cobotoplossing samenstellen om hun repeterende taken te lassen. Ook is te zien hoe andere praktische functies en features het geautomatiseerde lassen eenvoudiger maken.

 

Optimale bescherming

Over alle lasprocessen en toepassingen heen staat de optimalisering van de werkomgeving centraal. Naast zijn product-assortiment presenteert Lorch daarvoor oplossingen die de uitstoot van lasrook tijdens het lasproces minimaliseren of elimineren. Dit gaat van innovatieve lasprocessen, zoals de Lorch speed-processen, die de lasrook reduceren, en laspistolen voor rookafzuiging, tot verse-luchthelmen die een continue toevoer van verse lucht voor de lasser verzorgen.

 

‘We zullen op deze beurs tonen welk potentieel nog in de MIG-MAG-lasprocessen steekt en hoe het lassen er in de toekomst zal uitzien. In de voorbije jaren hebben we met onze klanten praktische oplossingen uitgewerkt. Of het nu gaat om het domein van de invertertechniek, de automatisering of de bescherming van de lasser, we verheugen ons erop het resultaat van onze nieuwe hightech te presenteren en te tonen hoeveel er in het industriële lassen nog mogelijk is', aldus Jonas Kappel, hoofd productmanagement en marketing bij Lorch Schweißtechnik GmbH. 

 

Lorch: hal 5, Stand C28

 
print deze pagina
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
 
 

Nieuws

 
 
 

Focus op bedrijven

meer...
Links Rechts
 
 

Uw product of dienst in de kijker?

Redenen om te adverteren:
   
 1. 
Onafhankelijke site en nieuwsbrief met een unieke redactie
 2. 
Bereikt brede doelgroep door verspreiding in gehele maakindustrie
 3.  Verzekert u van doeltreffend bereik bij duizenden zaakvoerders, productie- en aankoopverantwoordelijken
 4.
U kunt zich met een aantrekkelijke korting ook in de Nederlandse maakindustrie profileren