Zoeken
 
 

Kaltenbach-Tools dealer LGF zaagmachines


Kwintsheul (NL), 18 december 2013
Kaltenbach-Tools heeft haar leveringsprogramma uitgebreid met de exclusieve Benelux vertegenwoordiging van bewerkingsmachines en zaag-machines voor aluminium van de Italiaanse fabrikant LGF.
LGF is een grote speler in aluminium bewerkingsmachines. De manueel of CNC gestuurde cirkelzaagmachines zijn leverbaar met zaagblad van onder opkomend, van achter opkomend en van boven komend. Daarnaast zijn alle cirkelzaagmachines (zowel manueel als CNC gestuurd) uit te voeren met een dubbele zaagunit. De CNC bewerkingslijnen, met drie of vier CNC assen, gereedschapwisselaar, bewerkingslengten tot zeven meter, automatische bewerkingslijnen, geïntegreerd meetsysteem alsmede aan- en afvoersystemen (zagen, boren, frezen en labelprinten) bieden de mogelijkheid voor een optimale inzetbaarheid als bewerkingscentrum voor profielen.

 

De Kepa AZM 550 aluminium cirkelzaagmachine is specifiek geschikt voor het recht doorzagen van aluminium extrusieprofielen. Door de grote verscheidenheid in de vorm van geëxtrudeerde profielen wordt een onderliggende zaagmachine ingezet. Tot het programma van LGF behoren eveneens kopieerfreesmachines, hoekpersen en zaagautomaten. Kaltenbach-Tools richt zich met deze aanvulling nu ook op de aluminium industrie.

www.kaltenbachtools.nl
 
print deze pagina
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
 
 

Nieuws

 
 
 

Focus op bedrijven

meer...
Links Rechts
 
 

Uw product of dienst in de kijker?

Redenen om te adverteren:
   
 1. 
Onafhankelijke site en nieuwsbrief met een unieke redactie
 2. 
Bereikt brede doelgroep door verspreiding in gehele maakindustrie
 3.  Verzekert u van doeltreffend bereik bij duizenden zaakvoerders, productie- en aankoopverantwoordelijken
 4.
U kunt zich met een aantrekkelijke korting ook in de Nederlandse maakindustrie profileren