Zoeken
 
 

LVD voor het vijfde jaar op rij erkend als best managed company


17 mei 2022
LVD Company nv mag zich voor het vijfde jaar op rij een Belgium’s Best Managed Company noemen. Het label wordt door Deloitte Private, Econopolis en de KU Leuven toegekend aan Belgische privéondernemingen die uitstekende resultaten voorleggen en hun leiderschap hebben bewezen.

Deelnemende bedrijven worden door een onafhankelijke jury beoordeeld op het hanteren van topmanagementprocessen op vier belangrijke gebieden: langetermijnstrategie, uitvoeringsbekwaamheid, bedrijfscultuur en governance/financiële prestaties. Dit jaar erkende de jury voornamelijk het vermogen van de winnaars om ook in tijden van crisis succes te behalen en hun marktpositie te verstevigen.

 

Als Belgium's Best Managed Company maakt LVD deel uit van een korte lijst van erkende bedrijven uit de meer dan 42 landen waarin het programma actief is. LVD Group is vertegenwoordigd in 47 landen, heeft 19 dochterondernemingen en meerdere productievestigingen in Europa en de VS. De recente overname van de solutions-business unit van KUKA Automatisering + Robotics nv past in de groeistrategie van LVD. Het nieuw opgerichte LVD Robotic Solutions bv zal de expertise en het marktbereik van LVD op het vlak van robotautomatisering aanzienlijk vergroten.


LVD is een producent van plaatbewerkingsmachines, waaronder lasersnijsystemen, ponsmachines, afkantpersen, scharen en automatiseringssystemen, geïntegreerd in en ondersteund door de CADMAN-software. De producten en technologie van LVD, klaar voor Industry 4.0, maken intelligent produceren mogelijk.

 
print deze pagina
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
 
 

Nieuws

 
 
 

Focus op bedrijven

meer...
Links Rechts
 
 

Uw product of dienst in de kijker?

Redenen om te adverteren:
   
 1. 
Onafhankelijke site en nieuwsbrief met een unieke redactie
 2. 
Bereikt brede doelgroep door verspreiding in gehele maakindustrie
 3.  Verzekert u van doeltreffend bereik bij duizenden zaakvoerders, productie- en aankoopverantwoordelijken
 4.
U kunt zich met een aantrekkelijke korting ook in de Nederlandse maakindustrie profileren