Zoeken
 
 

Nieuw hoofdkantoor voor Picanol Group in Ieper


Ieper, 9 december 2021
Op de thuisbasis van Piconal Group in Ieper verrijst de komende jaren een nieuw hoofdkantoor van 20.000 vierkante meter dat plaats moet bieden aan 450 medewerkers. Het kantoor, in de vorm van een schietspoel verwijzend naar de geschiedenis van het bedrijf, komt op het huidige bedrijfsterrein.
Door de groei in de voorbije jaren kampt Picanol Group al geruime tijd met plaatsgebrek op het huidige bedrijfsterrein. In dat kader werd een project gestart om een deel van de medewerkers van de bedrijven Picanol en PsiControl, die deel uitmaken van Picanol Group, én de groepsfuncties te kunnen samenbrengen in een nieuw kantoorgebouw. Het nieuwe hoofdkantoor zal bestaan uit een basisgedeelte van twee verdiepingen met daarin onder meer een ruime lobby, onthaalruimtes voor bezoekers, vergaderzalen, een auditorium en kantoren. Op de twee bovenliggende ovaalvormige verdiepingen worden kantoren, vergaderruimtes, een bedrijfskantine én een dakterras ondergebracht. De toegang tot het nieuwe hoofdkantoor voor auto- en fietsverkeer is gepland via een nog te bouwen op- en afrit aan de Zuiderring.

De start van de bouwwerkzaamheden in Ieper is gepland voor het tweede kwartaal van 2022. De werkzaamheden zullen maximaal twee jaar in beslag nemen. Het nieuwe hoofdkantoor zou volgens planning in 2024 in gebruik genomen worden.
 
print deze pagina
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
 
 

Nieuws

 
 
 

Focus op bedrijven

meer...
Links Rechts
 
 

Uw product of dienst in de kijker?

Redenen om te adverteren:
   
 1. 
Onafhankelijke site en nieuwsbrief met een unieke redactie
 2. 
Bereikt brede doelgroep door verspreiding in gehele maakindustrie
 3.  Verzekert u van doeltreffend bereik bij duizenden zaakvoerders, productie- en aankoopverantwoordelijken
 4.
U kunt zich met een aantrekkelijke korting ook in de Nederlandse maakindustrie profileren