Zoeken
 
 

STILL wint Red Dot Award


Wijnegem, 31 oktober 2013
Heftruckfabrikant STILL heeft met zijn iPad-App de Red Dot Award gewonnen. Eerder dit jaar ontving het bedrijf al Der Goldene Funke 2013. Op 18 oktober mochten STILL en het ontwerpbureau Melting Elements hun Red Dot Award in Berlijn ophalen.

Op 18 oktober jl. kwamen 1200 internationale gasten bij elkaar voor het Red Dot Gala in het Concertgebouw in Berlijn. Uit 6800 inzendingen in de categorie Communicatiedesign heeft een internationale jury 575 Red Dot Awards uitgereikt. De STILL Easy App was een van de gelukkige ontvangers. Hierboven op kreeg de Easy App van STILL en Melting Elements, met nog 72 winnaars de benoeming tot, Red Dot: best of the best Award.

 

Verbinding
De optimale verbinding tussen design en functionaliteit alsook de vormgeving gaven de uitslag voor deze award, aldus de jury. Een virtuele, speelse kennismaking met het productscala van STILL en de 360° aanzichten van de trucks maakt deze App Award-waardig.

 

Award

De Red Dot Design Award is een internationale product- en designprijs. Er zijn prijzencategorieën voor product, design, ontwerpbureaus en concepten. Winnende producten worden gepresenteerd in het Red dot Design museum in Essen, Duitsland. Inmiddels zijn er 11.000 inzendingen uit 61 landen.
www.still.be

STILL wint Red Dot Award'
Een virtuele, speelse kennismaking met het productscala van STILL en de 360° aanzichten van de trucks maakt deze App Award-waardig.
1/1
 
 
print deze pagina
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
 
 

Nieuws

 
 
 

Focus op bedrijven

meer...
Links Rechts
 
 

Uw product of dienst in de kijker?

Redenen om te adverteren:
   
 1. 
Onafhankelijke site en nieuwsbrief met een unieke redactie
 2. 
Bereikt brede doelgroep door verspreiding in gehele maakindustrie
 3.  Verzekert u van doeltreffend bereik bij duizenden zaakvoerders, productie- en aankoopverantwoordelijken
 4.
U kunt zich met een aantrekkelijke korting ook in de Nederlandse maakindustrie profileren