Zoeken
 
 

Laatste voorbereidingen BouwXpo


Kortrijk, 30 oktober 2013
De laatste voorbereidingen vinden plaats voor de particuliere beurs BouwXpo, een door Kortrijk Xpo opgezet initiatief voor de regio groot-Kortrijk.
Van vrijdag 8 tot en met maandag 11 november loopt deze publieksbeurs in Hal 4 en Hal 5 van  Kortrijk Xpo, waarbij gemikt wordt op alle mogelijke bouwlustigen en/of verbouwers. Ruim 160 standhouders zijn er klaar voor, net als de organisatie, die samen met een aantal partners de laatste hand heeft gelegd aan een ondersteunend programma met tal van infosessies.

 

Interesse

‘Aanvankelijk was het de bedoeling om enkel Hal 4, de grootste van de Kortrijk Xpo, in gebruik te nemen', vertelt Exhibition Manager Peter Vanbrackel. ‘Omdat bleek dat de interesse van potentiële standhouders groter was, werd besloten om ook Hal 5 in gebruik te nemen.' De BouwXpo moet vooral een inspiratieplatform vormen voor de bezoeker. Dat gebeurt niet enkel dankzij een representatief aanbod, met een vertegenwoordiging van alle marktleiders uit de verschillende branches van de bouwwereld, maar ook via het aanbieden van informatie over de meest actuele topics uit de sector.

 

Noodzaak

Mensen bezoeken een beurs als BouwXpo meestal als ze bouw- of verbouwplannen hebben, als ze hun interieur willen aanpakken of als ze andere vragen hebben, zoals de energieoptimalisatie van hun woning. Daarom is een informatieprogramma een absolute noodzaak. Peter Vanbrackel: ‘Onze standhouders voorzien de bezoeker van alle mogelijke praktische informatie en dat complementeren wij met een ruim aanbod aan infosessies in ons paviljoen, onder de overkoepelende naam ‘Meet the professional'. Dit vult het spectrum aan aanbieders/specialisten uit de branche aan. We staan stil bij puur bouwgerelateerde aspecten als veiligheidscoördinatie, energiezuinigheid of na-isoleren van spouwmuren, maar daarnaast breiden we ook uit naar zaken die het bouw- of verbouwproces ondersteunen. Bijvoorbeeld wat is de rol van de notaris of waar moet je rekening mee houden bij het aangaan van een woningkrediet?'

www.bouwxpo.be

 
print deze pagina
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
 
 

Nieuws

 
 
 

Focus op bedrijven

meer...
Links Rechts
 
 

Uw product of dienst in de kijker?

Redenen om te adverteren:
   
 1. 
Onafhankelijke site en nieuwsbrief met een unieke redactie
 2. 
Bereikt brede doelgroep door verspreiding in gehele maakindustrie
 3.  Verzekert u van doeltreffend bereik bij duizenden zaakvoerders, productie- en aankoopverantwoordelijken
 4.
U kunt zich met een aantrekkelijke korting ook in de Nederlandse maakindustrie profileren