Zoeken
 
 

Sumitomo versterkt marktaanwezigheid België en Luxemburg


Nieuwegein (NL), 28 april 2020
PlastiKCs verkoopt sinds deze maand actief Sumitomo Demag spuitgietmachines, robotsystemen en randapparatuur voor kunststofverwerkende bedrijven in België en Luxemburg.
Bewezen spuitgietexpert Kurt Callewaert heeft het bedrijf samen opgericht met Thiele & Kor Plastics Machinery, de jarenlange vertegenwoordiger van Sumitomo (SHI) Demag. De naam PlastiKCs is afgeleid van de initialen van de oprichter Kurt Callewaert en zijn kerncompetentie: kunststoffen. Na vele jaren te hebben gewerkt als sales manager en managing director in de spuitgietmachine-industrie, heeft Callewaertlontled zijn eigen onderneming opgericht.

'Het hebben van een eigen bedrijf is altijd mijn grote droom geweest. Maar er was één voorwaarde: Ik wilde high-end, hoogwaardige en innovatieve producten verkopen', zegt Callewaert. De ondernemer vond zijn vaste partner in Thiele & Kor Plastics Machinery, gevestigd in Nieuwegein. Callewaert, die sinds 2012 het productassortiment van Sumitomo (SHI) Demag beheert en verkoopt, zal de expertise van het bedrijf gebruiken om de aanwezigheid van PlastiKC's op de Belgische en Luxemburgse markt te versterken, aldus Gerd Liebig, CEO van Sumitomo (SHI) Demag Plastics Machinery GmbH.

'Kurt Callewaert en ikzelf delen een zeer vergelijkbaar begrip van marktontwikkeling met een focus op klanttevredenheid. Met onze bestaande, zeer succesvolle vertegenwoordiging Thiele & Kor Plastics Machinery en de toevoeging van Kurt Callewaert kunnen we klanten in België en Luxemburg nog beter adviseren door regionale en gerichte samenwerkingsverbanden op te zetten en te intensiveren. We zijn verheugd dat we het Belgische en Luxemburgse team op deze manier hebben versterkt', voegt de heer Liebig toe.
 
print deze pagina mail door stel uw vraag
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
 
 

Nieuws

 
 
 

Focus op bedrijven

meer...
Links Rechts
 
 

Uw product of dienst in de kijker?

5 Redenen om te adverteren:
   
 1. 
Onafhankelijke krant met een unieke redactie
 2. 
Bereikt brede doelgroep door verspreiding in gehele maakindustrie
 3.  Verzekert u van doeltreffend bereik bij duizenden zaakvoerders, productie- en aankoopverantwoordelijken
 4.
Verschillende specials waarin u uw bedrijf of product specifiek onder de aandacht kunt brengen
 5.
U kunt zich met een aantrekkelijke korting ook in de Nederlandse maakindustrie profileren