Zoeken
 
 

Kunststoffen 2013 viert derde lustrum


Eindhoven (NL), 18 september 2013
Op woensdag 25 en donderdag 26 september vindt de 15e editie van Kunststoffen plaats. Het evenement wordt gehouden in het NH Conference Centre Koningshof te Veldhoven en is gratis toegankelijk.
Het aantal stands op de beurs is dit jaar weer toegenomen. Er kan een bezoek worden gebracht aan 265 exposanten. Deze komen vooral uit Nederland, België en Duitsland. Onder de exposerende bedrijven zijn design-bureaus, productontwikkelaars, grondstofleveranciers, spuitgiet- en extrusiebedrijven, vacuümvormers, gereedschapmakers, machineleveranciers, softwareleveranciers en rapid-prototypers. De extra Dommelhal, die vorig jaar is gerealiseerd, is dit jaar uitgebreid en voorzien van een vaste betonnen vloer.

 

Volgeboekt

Organisator Mikrocentrum meldt dat de beurs, in het jaar van de K, helemaal is volgeboekt. Hieruit spreekt waardering voor het evenement en het vertrouwen van de exposanten in de toekomst. Voor de beurs is een interessant congresprogramma samengesteld. Er worden lezingen gehouden over materialen, matrijzen, spuitgieten, verbinden, design en diverse processen rondom de verwerking van kunststoffen.

 

Innovatieroute

Belangrijke innovaties en grensverleggende technologieën worden voor de bezoeker zichtbaar gemaakt met een speciale route. Deze innovaties zijn herkenbaar aan een logo.

 

www.kunststoffenbeurs.nl

 
print deze pagina
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
 
 

Nieuws

 
 
 

Focus op bedrijven

meer...
Links Rechts
 
 

Uw product of dienst in de kijker?

Redenen om te adverteren:
   
 1. 
Onafhankelijke site en nieuwsbrief met een unieke redactie
 2. 
Bereikt brede doelgroep door verspreiding in gehele maakindustrie
 3.  Verzekert u van doeltreffend bereik bij duizenden zaakvoerders, productie- en aankoopverantwoordelijken
 4.
U kunt zich met een aantrekkelijke korting ook in de Nederlandse maakindustrie profileren