Zoeken
 
 

HoutPro+ heeft nieuwe (Nederlandse) vice-voorzitster


Bornem / 's Hertogenbosch, 13 februari 2019
Tijdens de adviesraad van de vakbeurs HoutPro+, editie 2020, die plaatsvond op dinsdag 5 februari, werd de Nederlandse Jolanda de Groot (De Groot Bewerkingsmachines) verkozen tot nieuwe vice-voorzitster. Door deze keuze bekomt de adviesraad een leidende afgevaardigde uit één van de meest toonaangevende bedrijven binnen de houtbewerkingssector in Nederland.

Tijdens dezelfde vergadering bedankten de adviesraadsleden de voormalige, Belgische vice-voorzitster Angélique Monballieu, ex-afgevaardigde van de firma Van Hoecke Blum, voor haar niet aflatende inzet in het verleden. De organisatie van HoutPro+ is in handen van Olivier Claesens van Claever Associates uit Bornem, die tevens de driejaarlijkse Prowood-vakbeurs in België (Gent) organiseert.


De voorbereidingen voor de commercialisatie van komende editie van HoutPro+ zijn volgens de organisatie volop bezig en gaan binnenkort van start. Daarbij wordt voorrang van inschrijving gegeven aan de deelnemers van de vorige editie.

 

Brabanthallen: 3-6 november 2020 

HoutPro+ richt zich als driejaarlijkse vakbeurs voor de professionele houtbewerkingsbranche vooral op Nederland, maar lokt ook tal van Belgische bezoekers. Ze vindt plaats in de Brabanthallen in 's Hertogenbosch, van 3 tot en met 6 november 2020. De vorige editie in november 2017 telde 199 individuele standhouders op 11.700 m² netto standoppervlakte. 

 
print deze pagina
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
 
 

Nieuws

 
 
 

Focus op bedrijven

meer...
Links Rechts
 
 

Uw product of dienst in de kijker?

Redenen om te adverteren:
   
 1. 
Onafhankelijke site en nieuwsbrief met een unieke redactie
 2. 
Bereikt brede doelgroep door verspreiding in gehele maakindustrie
 3.  Verzekert u van doeltreffend bereik bij duizenden zaakvoerders, productie- en aankoopverantwoordelijken
 4.
U kunt zich met een aantrekkelijke korting ook in de Nederlandse maakindustrie profileren