Zoeken
 
 

BMT Aerospace en Veltion slaan de handen in elkaar op weg naar Factory of the Future


20 december 2017
BMT Aerospace heeft vorig jaar de ambitie uitgesproken zich te willen transformeren tot een Factory of the Future. Hiervoor werd ondertussen een strategische roadmap-oefening in werking gesteld. Een belangrijke beslissing die BMT Aerospace in dit kader nam was dat men actief wil gebruikmaken van de juiste externe expertise.

Zo kan niet alleen de nodige snelheid gegarandeerd blijven, het helpt BMT Aerospace ook om voeling te blijven houden met de elkaar steeds sneller opvolgende evoluties in de markt.

 

BMT Aerospace levert wereldwijd hoogtechnologische precisiecomponenten voor de luchtvaartsector, zoals tandwielen, transmissie- en actuatiesystemen. BMT Aerospace is wereldwijd actief op 3 locaties: USA, Roemenië en België. De Belgische vestiging is gelegen in Oostkamp en is reeds meer dan 25 jaar wereldwijd een toonaangevende producent van tandwielen en actuatiesystemen voor het aandrijfmechanisme van de slats (aanvalsboord vleugel) en flaps en dit voor verschillende commerciële vliegtuigprogramma's.

 

Veltion is een spin-off van UGent die prestaties van Vlaamse kmo's verbetert door samen met hen te kijken welke bedrijfsprocessen ze continu kunnen verbeteren door toepassing van lean management concepten.

 

Uitdagingen

Hoe kan BMT Aerospace zijn excellente leverprestaties met garantie van de hoogste kwaliteit blijven aanhouden in een markt waarin de batchgroottes dalen en de productspecificaties steeds preciezer worden? Lees verder op madedifferent.be

 
print deze pagina
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
 
 

Nieuws

 
 
 

Focus op bedrijven

meer...
Links Rechts
 
 

Uw product of dienst in de kijker?

Redenen om te adverteren:
   
 1. 
Onafhankelijke site en nieuwsbrief met een unieke redactie
 2. 
Bereikt brede doelgroep door verspreiding in gehele maakindustrie
 3.  Verzekert u van doeltreffend bereik bij duizenden zaakvoerders, productie- en aankoopverantwoordelijken
 4.
U kunt zich met een aantrekkelijke korting ook in de Nederlandse maakindustrie profileren