Zoeken
 
 

Kärcher neemt Heylens over


Wilrijk, 3 april 2017
Kärcher heeft Heylens overgenomen. Hiermee wil het bedrijf zijn positie verstevigen in de markt voor de openbare besturen.

De firma Heylens (Ternat) is een verdeler en constructeur van machines voor reiniging en onderhoud van fiets- en voetpaden, wegen, begraafplaatsen en overige openbare ruimtes. Het bedrijf kent een rijke geschiedenis als aanbieder in de landbouwmechanisatie en van machines voor het lichte grondverzet. Flexibiliteit is een belangrijke troef en dus werd als gevolg van de minder goede ontwikkeling in de landbouw vanaf het midden van de jaren 1980, beslist de activiteiten uit te breiden en zich met name te richten op werktuigen en machines voor specifiek gebruik, waartoe ook werktuigdragers en hun accessoires behoren.


Heylens voert ook werktuigen in het gamma die in combinatie met de werktuigdragers van Kärcher te gebruiken zijn. Ook na de overname zullen de ex- werknemers van Heylens deze merken machines blijven aanbieden.


‘De samenwerking met Kärcher heeft voor ons een wereld geopend van efficiënt beheer, technische innovatie, hoogstaande logistiek en de kracht van een wereldwijd actief familiebedrijf', aldus Jan Heylens, Sales Manager Municipal.


www.kaercher.com/be

 
print deze pagina
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
 
 

Nieuws

 
 
 

Focus op bedrijven

meer...
Links Rechts
 
 

Uw product of dienst in de kijker?

Redenen om te adverteren:
   
 1. 
Onafhankelijke site en nieuwsbrief met een unieke redactie
 2. 
Bereikt brede doelgroep door verspreiding in gehele maakindustrie
 3.  Verzekert u van doeltreffend bereik bij duizenden zaakvoerders, productie- en aankoopverantwoordelijken
 4.
U kunt zich met een aantrekkelijke korting ook in de Nederlandse maakindustrie profileren