Zoeken
 
 

MTMS: Big Machineering Debate


Brussel, 6 maart 2017
Eén van de blikvangers tijdens MTMS wordt het ‘Big Machineering Debate’. Beursorganisator Karl D’haveloose voelt dan zes CEO’s aan de tand en samen hebben ze het over machinebouw in België en de daarbij gepaard gaande engineeringuitdagingen. Het debat vindt plaats op woensdag 22 maart en loopt van 17 tot 18 uur.

 De zes zijn respectievelijk Kurt Hensen (Averna), Joris Ceyssens (IMA), Helmut Deroovere (Alurogroup/Robjob), Luc Clabout (Actemium), Gert Vanvuchelen (IPTE) en tevens Jan De Busser (VP Manufacturing ASML).

 

‘Het panel overloopt hoe er omgegaan wordt met technologische disruptie en hoe men een winnaar kan worden', aldus Karl D'Haveloose. ‘We gaan onder meer na hoe de eisen rond Advanced Machine Engineering, gedreven door de verwachtingen van de klanten, evolueren. Verder bekijken we welke R&D uitdagingen die de komende jaren door Belgische machinebouwers geïmplementeerd zullen worden zoal in de pijplijn zitten en proberen we uit te maken wat hiervan de impact zal zijn.'


‘Bij dit alles verwachten wij gerichte vragen vanuit het publiek. We houden de vinger aan de pols vanuit het standpunt van de machinebouwer over wat Engineering anno 2020 inhoudt, wat klanten eisen op het niveau van Industry 4.0, Big Data, IoT, cloud, self-learning, co-bots, augmented reality, datasharing en beveiliging.'

 

Laatavondbezoek

De beursorganisator verwelkomt specifiek managementteams uit de machine- en apparatenbouw en de metaal- en kunststoffentransformatie. Dit avonddebat wordt gevolgd door een ginreceptie en een laatavondbezoek aan MTMS-Machineering (tot 20 uur).

 

www.MTMS.eu

 
print deze pagina
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
 
 

Nieuws

 
 
 

Focus op bedrijven

meer...
Links Rechts
 
 

Uw product of dienst in de kijker?

Redenen om te adverteren:
   
 1. 
Onafhankelijke site en nieuwsbrief met een unieke redactie
 2. 
Bereikt brede doelgroep door verspreiding in gehele maakindustrie
 3.  Verzekert u van doeltreffend bereik bij duizenden zaakvoerders, productie- en aankoopverantwoordelijken
 4.
U kunt zich met een aantrekkelijke korting ook in de Nederlandse maakindustrie profileren