Zoeken
 
 

Indumation: ZVS introduceert grijper tot 600 graden


Kortrijk, 20 februari 2017
ZVS techniek is exclusieve partner van Zimmer in de Benelux. Naast robotgrijpers levert het bedrijf onderdelen voor hoogwaardige product handling. Wisselsystemen, zwenkeenheden, loopwagenklemmen en stootdempers bijvoorbeeld. Op Indumation toont het bedrijf onder andere de 5000 serie, stabiele grijpers die met lange vingers kunnen worden uitgerust. Met een nieuwe spatdichte variatie worden de toepassingen wederom uitgebreid. Ook nieuw is de grijper die tot 600 graden Celsius aankan.
Speciaal voor een nieuwe generatie robots die veilig zij aan zij met de mens werkt, heeft Zimmer een veilige grijper ontwikkeld. Voor de R800-grijper kan een krachtgrenswaarde worden ingesteld. Bij overschrijding van de grenswaarde vindt een automatische mechanische ontkoppeling van de vingers plaats. De R800-grijper is bovendien lichtgewicht, rond en zacht, zodat een gebruiker zich in het geval van botsing niet kan bezeren en geen beknelling mogelijk is.
Een ‘eigen' ontwikkeling is het ontwerpen en verkopen van robothoezen. ‘Hiermee blijven de robots ook in natte omgevingen, droog en is de kans op storingen nihil. We willen ons nog meer laten zien aan de Belgische mark en daar is Indumation uitermate geschikt voor', vindt Ruud van de Wetering van ZVS techniek.
www.zvstechniek.nl
 
print deze pagina
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
 
 

Nieuws

 
 
 

Focus op bedrijven

meer...
Links Rechts
 
 

Uw product of dienst in de kijker?

Redenen om te adverteren:
   
 1. 
Onafhankelijke site en nieuwsbrief met een unieke redactie
 2. 
Bereikt brede doelgroep door verspreiding in gehele maakindustrie
 3.  Verzekert u van doeltreffend bereik bij duizenden zaakvoerders, productie- en aankoopverantwoordelijken
 4.
U kunt zich met een aantrekkelijke korting ook in de Nederlandse maakindustrie profileren