Zoeken
 
 

TVH partner van opleidingscentrum F-TEC


Waregem, 13 september 2016
Vanaf september 2016 is TVH Parts partner van F-TEC in het aanbieden van technische en technisch-commerciële opleidingen in het VK. F-TEC is een opleidingscentrum in Swindon (VK) dat zich toelegt op de behoeften van de heftruckindustrie.

Al enige tijd waren TVH-opleidingen vanuit het VK niet meer beschikbaar. Deze nieuwe samenwerking keert die situatie om en zorgt er tegelijkertijd voor dat het TVH Training Centre zich verder ontwikkelt in professionele opleidingen.

 

Erkenning voor de kwaliteit

TVH richtte in 2008 zijn eigen Training Centre op in Waregem. Het feit dat TVH nu een partner wordt in deze samenwerking met F-TEC, bevestigt het professionalisme van het TVH Training Centre en toont ook aan dat de kwaliteit en inhoud van de TVH-opleidingen gewaardeerd en gerespecteerd worden.

 

De samenwerking is al begonnen en de eerste opleidingen gaan door vanaf januari 2017. Ondertussen werken de trainers van F-TEC samen met TVH via 'train de trainer'-sessies in het TVH Training Centre in Waregem, om er zo voor te zorgen dat elke opleiding op alle locaties op een consistente manier gegeven worden.

Voordelen

Klanten en stagiairs profiteren van deze samenwerking door het aanbod van opleidingen voor hun technische en niet-technische medewerkers over de elektronische en mechanische principes die aanwezig zijn in alle types van industriële voertuigen. Deze cursussen zijn aanvankelijk gebaseerd op heftrucktechnologie; het is echter de bedoeling van TVH en F-TEC om in de nabije toekomst opleidingen te geven aan andere sectoren van hun klantenbasis.

 
print deze pagina
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
 
 

Nieuws

 
 
 

Focus op bedrijven

meer...
Links Rechts
 
 

Uw product of dienst in de kijker?

Redenen om te adverteren:
   
 1. 
Onafhankelijke site en nieuwsbrief met een unieke redactie
 2. 
Bereikt brede doelgroep door verspreiding in gehele maakindustrie
 3.  Verzekert u van doeltreffend bereik bij duizenden zaakvoerders, productie- en aankoopverantwoordelijken
 4.
U kunt zich met een aantrekkelijke korting ook in de Nederlandse maakindustrie profileren