Zoeken
 
 

Nieuw hoofdgebouw voor TVH


Waregem, 5 april 2022
TVH, onderdelenspecialist voor heftrucks, industriële voertuigen, bouw- en landbouwmachines, opende vorige week officieel de deuren van haar nieuwe hoofdkantoor ‘The Hub’ in Waregem. In aanwezigheid van 200 gasten mag CEO Dominiek Valcke dit nieuwe gebouw inwijden. ‘Met dit state-of-the-art kantoorgebouw willen we een duidelijk signaal geven dat we nog steeds stevig verankerd zijn in Waregem’, vertelt Valcke.

In april 2019 vatte TVH  de voorbereidingswerken aan voor de constructie van een nieuw hoofdgebouw. Dit nieuwe 13.000 m² grote gebouw, gedoopt tot ‘The Hub', vormt de strakke, lichtrijke en eigentijdse oplossing voor het dreigende plaatsgebrek dat TVH ervaarde door zijn sterke groei. Bij het ontwerp ervan werd veel aandacht besteed aan comfort, ergonomie en efficiëntie. De talrijke toepassing van CO2-sensoren, temperatuurvoelers en regelingen zorgen voor een aangenaam binnenklimaat en ook het veelvuldig gebruik van geluidsabsorberende materialen dragen bij aan het comfort.

 

Sterke groei

TVH telt wereldwijd meer dan 5000 medewerkers met in België alleen al meer dan 2500 medewerkers; een aantal dat elk jaar verder blijft groeien. Extra werkplekken waren dus noodzakelijk om deze groei te ondersteunen.

 

‘De groei die TVH de afgelopen jaren kende, ging gepaard met een sterke uitbreiding van het aantal medewerkers. Niet alleen creëren we met The Hub meer kantoorruimte, maar kunnen we onze medewerkers ook beter ondersteunen door de toevoeging van extra vergaderzalen, een auditorium, een nieuw bedrijfsrestaurant, een showroom en een uitgebreid meeting center', vertelt CEO Dominiek Valcke. ‘Deze bijkomende ruimte is zeker geen overbodige luxe, aangezien we dit jaar in Waregem alleen al op zoek zijn naar meer dan 250 extra collega's om TVH te versterken. Met dit state-of-the-art kantoorgebouw willen we een duidelijk signaal geven dat we nog steeds stevig verankerd zijn in Waregem.'

 

TVH Experience Center

Het paradepaardje vindt men op de benedenverdieping van het nieuwe hoofdgebouw: het TVH Experience Center. ‘Dit unieke 1500 m² grote bezoekerscentrum dient in de eerste plaats om bezoekers, zoals klanten, leveranciers, verenigingen, scholen en sollicitanten, wegwijs te maken in het aanbod, de services, de sfeer en de werkwijze van TVH', vertelt Facility Manager Luc Rasschaert. ‘En door zijn interactieve karakter zorgen we ervoor dat het TVH Experience Center veel meer is dan louter een uit zijn voegen gebarsten showroom. Bezoekers kunnen zelf een aantal games spelen en hun rijvaardigheid testen met een virtuele heftruck in een magazijn bijvoorbeeld.'

 
print deze pagina
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
 
 

Nieuws

 
 
 

Focus op bedrijven

meer...
Links Rechts
 
 

Uw product of dienst in de kijker?

Redenen om te adverteren:
   
 1. 
Onafhankelijke site en nieuwsbrief met een unieke redactie
 2. 
Bereikt brede doelgroep door verspreiding in gehele maakindustrie
 3.  Verzekert u van doeltreffend bereik bij duizenden zaakvoerders, productie- en aankoopverantwoordelijken
 4.
U kunt zich met een aantrekkelijke korting ook in de Nederlandse maakindustrie profileren