Zoeken
 
 

The Hub van onderdelenspecialist TVH bekroond tot project van het jaar


24 mei 2022
The Hub, de nieuwe hoofdzetel van onderdelenspecialist TVH in Waregem, heeft de Facility Award 2022 in de categorie ‘Project of the Year’ gewonnen.

TVH kreeg vorige week de ‘project van het jaar'-award uitgereikt door Belgian Facility Association belfa en bekroont de meest innovatieve facilitaire projecten in België. TVH werd samen met zes andere projecten genomineerd en sleepte uiteindelijk de ward in de wacht.

 

Luc Rasschaert (Director Facilities) nam de award in ontvangst: 'Het winnen van deze award is een mooie erkenning voor alle collega's die betrokken waren bij de bouw van het nieuwe hoofdgebouw ‘The Hub'. We zijn heel fier op wat ons team gerealiseerd heeft. Deze award is een bekroning op het harde werk van de laatste drie jaar en geeft ons een extra boost voor toekomstige projecten.'

 

Nieuw hoofdgebouw moet verdere groei faciliteren

The Hub is een lichtrijk gebouw van 13 000 m² dat een oplossing moet bieden voor het dreigende plaatsgebrek dat TVH ervaarde door zijn sterke groei. Bij het ontwerp ervan werd veel aandacht besteed aan comfort, ergonomie en efficiëntie. De talrijke toepassing van CO2-sensoren, temperatuurvoelers en regelingen zorgen voor een aangenaam binnenklimaat en ook het veelvuldig gebruik van geluidsabsorberende materialen dragen bij aan het comfort. 

 

Experience center 

Het paradepaardje is te vinden op de benedenverdieping van het nieuwe hoofdgebouw: het TVH Experience Center. Dit unieke 1500 m² grote bezoekerscentrum dient in de eerste plaats om bezoekers wegwijs te maken in het aanbod, de services, de sfeer en de werkwijze van TVH. Het TVH Experience Center is uitgerust met interactieve elementen. Zo kunnen bezoekers zelf een aantal games spelen en hun rijvaardigheid testen met een virtuele heftruck in een magazijn.


TVH won de award en haalde het daarmee van zes andere bedrijven met innovatieve gebouwen, zoals BNP Paribas Fortis, Deskalot, EVS, Gewestelijke Overheidsdienst Brussel, Parc 51 en het Universitair ziekenhuis Sint-Lukas (UCL).

 
print deze pagina
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
 
 

Nieuws

 
 
 

Focus op bedrijven

meer...
Links Rechts
 
 

Uw product of dienst in de kijker?

Redenen om te adverteren:
   
 1. 
Onafhankelijke site en nieuwsbrief met een unieke redactie
 2. 
Bereikt brede doelgroep door verspreiding in gehele maakindustrie
 3.  Verzekert u van doeltreffend bereik bij duizenden zaakvoerders, productie- en aankoopverantwoordelijken
 4.
U kunt zich met een aantrekkelijke korting ook in de Nederlandse maakindustrie profileren