Zoeken
 
 

Rotrans Belting overgenomen door Biesheuvel Techniek


Eindhoven (NL), 24 augustus 2016
De overname van Rotrans Belting door Biesheuvel Groep betekent een versterking van de mechanische business unit van Biesheuvel Techniek in Nederland en D'hont in België. De vestigingen van Rotrans in Apeldoorn, Nieuw-Vennep en Drachten gaan verder als competence centre van de Biesheuvel Techniek. Alle 18 personeelsleden gaan mee in de overname.

Rotrans Belting versterkt de Biesheuvel Groep met specialistische kennis en klantgerichte oplossingen van transportbanden, aandrijfriemen en tandriemen voor maak- en onderhoudsindustrie. Het competence center Rotrans Belting werkt vanuit Apeldoorn, Drachten, Nieuw-Vennep en gaat Biesheuvel Techniek en D'hont versterken. De Biesheuvel Groep en D'hont maken onderdeel uit van de internationale groep IPH. IPH is met 39 vestigingen actief in de Benelux en maken daarmee een omzet van ongeveer 120 miljoen euro.

 

Het assortiment van ruim 800.000 producten is onderverdeeld in: aandrijftechniek, lineair techniek, pneumatiek en hydrauliek, flow en sealing, Tooling en Verspaning, gereedschappen, safety, kunststoffen, lastechniek, bevestiging en montagetechniek, reiniging en Industrial supplies. Rotrans Belting bedient vanuit haar specialisme en ervaring o.a.de voedingsmiddelenindustrie, grafische industrie, verpakkingsindustrie en kartonnage industrie. Klanten kunnen bij Rotrans Belting terecht voor advies, levering, montage, reparatie en service van transportbanden.

 

Schaalvoordelen

‘Wij hebben ons klantenbestand altijd plezierig specialistisch geadviseerd, bediend en operationeel geholpen. Service in combinatie met schaalvoordelen vinden wij noodzakelijk om een leidende Transportbanden speler te zijn. In het Biesheuvel Techniek netwerk vonden wij de juiste partner. Zij passen bij ons. A-merken zien in ons een toegevoegde waarde. Wij zullen -samen met ons team - in de komende periode de markt beter en breder kunnen bedienen', vertellen de voormalig eigenaren Rob Kleine Schaars, Hans van Es en Jaap Brouwer van Rotrans Belting.


Volgens Meino Noordenbos, algemeen directeur Biesheuvel Techniek maakt Rotrans Belting oplossingen op maat voor engineering en technische dienst in vele markten. Het team werkt landelijk en met hun dynamiek zal het ideaal passen. ‘Dit merkten wij al in de afgelopen jaren in de samenwerking. Naast MCA Motion Control Automation, Molenberg Aandrijftechniek en Stamhuis Lineair Techniek past Rotrans Belting.'

 

IPH Group  

Biesheuvel Techniek

Rotrans Belting
D'hont

 
print deze pagina
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
 
 

Nieuws

 
 
 

Focus op bedrijven

meer...
Links Rechts
 
 

Uw product of dienst in de kijker?

Redenen om te adverteren:
   
 1. 
Onafhankelijke site en nieuwsbrief met een unieke redactie
 2. 
Bereikt brede doelgroep door verspreiding in gehele maakindustrie
 3.  Verzekert u van doeltreffend bereik bij duizenden zaakvoerders, productie- en aankoopverantwoordelijken
 4.
U kunt zich met een aantrekkelijke korting ook in de Nederlandse maakindustrie profileren