Zoeken
 
 

EuroMold gaat opnieuw verhuizen


Düsseldorf / München, 29 juni 2016
Moet er een #waarisEuroMold campagne gestart worden? De ooit zo succesvolle beurs voor productdesign, matrijzenbouw en 3D-printen gaat opnieuw verhuizen. Dit jaar vindt de beurs plaats eind oktober in de Messe München, samen met Airtec.

Dat laat de beursorganisator Demat in Frankfurt weten. Het nieuws dat onlangs bekend werd gemaakt, is kort daarna gevolgd door berichten dat Demat failliet is en dat de organisatie van de luchtvaarttoeleveringsbeurs Airtec de beurs EuroMold heeft overgenomen. Airtec GmbH is een zelfstandig bedrijf, mede geleid door Diana Schnabel die in de begin jaren ook het gezicht was van EuroMold.

 

Drie locaties in twee jaar
Daarmee is opnieuw een hoofdstuk in de roerige geschiedenis van EuroMold omgeslagen. Eind 2014 verraste de organisatie iedereen door op de laatste dag van de beurs bekend te maken te verhuizen naar de Messe Düsseldorf. Die zei de beurs graag te willen onderbrengen, ondanks dat men juist kort daardoor de nieuwe opzet van Metav, met een apart beursdeel voor 3D-printen, had omarmd. De eerste editie van EuroMold in Düsseldorf trok verleden jaar amper 13.000 bezoekers, vergeleken met meer dan 55.000 in Frankfurt. Ondertussen heeft Demat voor de rechtbank een gevecht geleverd met de beursorganisatie van de Messe Frankfurt, die vorig jaar met Formnext een alternatief voor EuroMold heeft georganiseerd. Formnext vindt dit jaar in november voor de tweede keer plaats, Demat is failliet en EuroMold wordt onder die vlag samen met Airtec in München gehouden, van 25 tot 27 oktober. De twee beurzen moeten nog in de agenda worden opgenomen, maar gaan van 25-27 oktober 2016 zeker door in München.


www.euromold.com 

EuroMold gaat opnieuw verhuizen'
Minder dan een half jaar voor de 2016 editie van EuroMold is het tijdstip verschoven naar eind oktober en de locatie van Düsseldorf naar München. Deze foto is van de editie eind 2014, waarop TNO het concept van een 3D-laserprinter toonde.
1/1
 
 
print deze pagina
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
 
 

Nieuws

 
 
 

Focus op bedrijven

meer...
Links Rechts
 
 

Uw product of dienst in de kijker?

Redenen om te adverteren:
   
 1. 
Onafhankelijke site en nieuwsbrief met een unieke redactie
 2. 
Bereikt brede doelgroep door verspreiding in gehele maakindustrie
 3.  Verzekert u van doeltreffend bereik bij duizenden zaakvoerders, productie- en aankoopverantwoordelijken
 4.
U kunt zich met een aantrekkelijke korting ook in de Nederlandse maakindustrie profileren