Zoeken
 
 

Mennens Groep vanaf 2016 officieel dealer van Holmatro gereedschappen


Raamsdonksveer (NL), 28 december 2015
Holmatro, Nederlands producent van hydrauliek heeft de handen ineen geslagen met hef- en hijsspecialist Mennens. Vanaf 1 januari 2016 zullen de zeven Mennens-vestigingen, als officieel dealer van Holmatro gereedschappen, het merk vertegenwoordigen in Nederland en België.
‘De samenwerking met Mennens Groep sluit aan bij onze groei-ambities', aldus Niels Rombouts, directeur Holmatro Industrial equipment. ‘Uitbreiding van ons huidige dealernetwerk versterkt onze concurrentiepositie en de overeenkomst met Mennens biedt voor beide partijen voordelen.' Zo wordt het bestaande hydrauliekaanbod van de nieuwe Holmatro-dealer fors uitgebreid met een groot aantal hogedruk hydraulische, pneumatische en mechanische gereedschappen van Holmatro. Klanten van Mennens Groep kunnen op deze manier nog beter bediend worden.

Alle producten van Holmatro worden in eigen huis ontwikkeld, geproduceerd en uitvoerig getest. Met als resultaat: oer-Hollandse kwaliteit en degelijkheid. De producten hebben een jarenlange levensduur, die bovendien kan worden verlengd door een uitgebreid serviceprogramma.

Holmatro Groep

De Holmatro Groep is een mondiaal opererend bedrijf met productiefaciliteiten in Nederland en de VS, en verkoopkantoren in Engeland, China en Polen. Holmatro ontwerpt, ontwikkelt, produceert en levert innovatieve en hoge kwaliteit hydraulische producten en systemen voor industriële toepassingen en technische hulpverlening. 
 
print deze pagina
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
 
 

Nieuws

 
 
 

Focus op bedrijven

meer...
Links Rechts
 
 

Uw product of dienst in de kijker?

Redenen om te adverteren:
   
 1. 
Onafhankelijke site en nieuwsbrief met een unieke redactie
 2. 
Bereikt brede doelgroep door verspreiding in gehele maakindustrie
 3.  Verzekert u van doeltreffend bereik bij duizenden zaakvoerders, productie- en aankoopverantwoordelijken
 4.
U kunt zich met een aantrekkelijke korting ook in de Nederlandse maakindustrie profileren