Zoeken
 
 

Bouwbedrijf APK Group neemt Nederlandse telecom-specialist CIAG over


Overpelt, 2 september 2015
De APK Group uit Overpelt neemt CIAG uit het Nederlandse Gorinchem over. Volgens CEO Paul Kerkhofs van APK past deze overname volledig in de vooropgestelde strategie.

‘Door deze overname zijn we in de gelegenheid onze telecomactiviteiten in Nederland te ontplooien. Tevens kunnen we beroep doen op hun deskundigheid op het gebied van engineering van communicatienetwerken. Dit stelt ons in de gelegenheid om voor onze klanten het gehele traject van aanvraag tot oplevering te verzorgen', aldus Kerkhofs.

 

CIAG staat voor Communicatie Infrastructuur Advies Groep. Het bedrijf haalt met ongeveer 45 medewerkers een jaaromzet van 10 miljoen euro en is specialist op het gebied engineering, voorbereiding en aanleggen van telecommunicatienetwerken. Klanten zijn onder andere Ziggo/UPC, KPN, Relined, Reggefiber en Enexis.

 

De APK Group is een infrastructuurbouwer voor telecom, nutsvoorzieningen en wegenbouw met ongeveer negenhonderd medewerkers. De groep telt dertig businessunits in België en Nederland. Met de overname van CIAG wil de APK Group verder groeien en zich internationaal sterker positioneren in de telecommunicatiemarkt. Ruim een maand geleden nam APK Voeten & Leppens Wegenbouw over, een grond-, weg- en waterbouwbedrijf.

 
print deze pagina
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
 
 

Nieuws

 
 
 

Focus op bedrijven

meer...
Links Rechts
 
 

Uw product of dienst in de kijker?

Redenen om te adverteren:
   
 1. 
Onafhankelijke site en nieuwsbrief met een unieke redactie
 2. 
Bereikt brede doelgroep door verspreiding in gehele maakindustrie
 3.  Verzekert u van doeltreffend bereik bij duizenden zaakvoerders, productie- en aankoopverantwoordelijken
 4.
U kunt zich met een aantrekkelijke korting ook in de Nederlandse maakindustrie profileren