Zoeken
 
 

Vansichen Lineairtechniek ontvangt ‘Best application award worldwide’


Hannover, 24 april 2013
Vansichen Lineairtechniek uit Hasselt België, leverancier van lineaire componenten en systemen voor de machinebouw, ontvangt ‘Best application award worldwide’.

Vansichen Lineairtechniek rijft de ene award na de andere binnen. De firma ontving op 14 november 2012 van z'n Duitse leverancier Bahr Modultechnik de "European Application Award 2012". April 2013 brengt opnieuw een prijs mee voor Maxime Vansichen en zijn team ingenieurs. Deze keer uit handen van de gerenommeerde Duitse firma Atlanta.

 

"Eerst hebben we een overzicht gemaakt van de vraag op de markt, de behoeften van de klanten", zegt de heer Robert Adamietz, marketing manager bij Vansichen. "Conclusie was dat de toekomst ligt bij individuele oplossingen met eenvoudige producten, bij de systemen dus. Weg van de machinebouw. De klanten hebben vaak problemen om de componenten te combineren. Vansichen Lineairtechniek is één van de weinige partners die zelf systemen bouwt." Het bedrijf lost deze problemen op met zijn know-how, doorgedreven productkennis en ‘out of the box'-denken. Het Vansichen team verdient deze ‘Best Application Award 2013 Worldwide' dus 100%.

 

Volgende elementen gaven de doorslag voor Atlanta om voor Vansichen Lineairtechniek te kiezen:

  • Het Vansichen-team heeft producten/componenten gebruikt op plaatsen waar men het niet verwacht. In andere industrietakken, in andere applicaties buiten de machinebouw.
  • Binnen het domein van de machinebouw vinden zij toepassingen voor deze producten/componenten die uniek en doordacht zijn.
  • Het resultaat van deze twee, heeft zijn effect op de omzet: 10% van de componenten inzetten in systemen betekent een verdubbeling van de omzet.

 

De heer Silvio Bongiovanni, Exportlleider van de firma Atlanta: "De firma Vansichen Lineairtechniek neemt verantwoordelijkheid op en werkt zelfstandig met de producten. Dit functioneert fantastisch." Beide heren bevestigen dat ze blind op partner Vansichen Lineairtechniek kunnen rekenen. "Ze weten wat ze doen en beschikken over een onvoorstelbaar know-how. De communicatie is optimaal, de zakenrelatie is open. De medewerkers van Vansichen Lineairtechniek zijn niet enkel enorm competent, maar ook zeer aangenaam in de samenwerking."

 
print deze pagina
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
 
 

Nieuws

 
 
 

Focus op bedrijven

meer...
Links Rechts
 
 

Uw product of dienst in de kijker?

Redenen om te adverteren:
   
 1. 
Onafhankelijke site en nieuwsbrief met een unieke redactie
 2. 
Bereikt brede doelgroep door verspreiding in gehele maakindustrie
 3.  Verzekert u van doeltreffend bereik bij duizenden zaakvoerders, productie- en aankoopverantwoordelijken
 4.
U kunt zich met een aantrekkelijke korting ook in de Nederlandse maakindustrie profileren