Zoeken
 
 

Valk Welding start vestiging in Frankrijk


Alblasserdam, 15 april 2013
Valk Welding gaat haar activiteiten in Frankrijk uitbreiden vanuit een eigen vestiging in Compiègne, ten noorden van Parijs.

De nieuwe vestiging biedt ruimte aan een verkoopkantoor, demonstratieruimte en magazijn voor lastoevoegmaterialen en reserveonderdelen voor after-sales service. In de demonstratieruimte zal een aantal Panasonic lasrobots demo-gereed worden opgesteld. De assemblage van lasrobotinstallaties blijft in de hoofdvestiging in Alblasserdam plaatsvinden.

 

Groeimarkt

Valk Welding verkoopt en installeert al een aantal jaar lasrobotsystemen op de Franse markt. Van de meer dan 2.000 installaties die in Europa en daarbuiten zijn geïnstalleerd, zijn meer dan honderd installaties in Frankrijk geïnstalleerd. Valk Welding is al sinds 2008 actief met Valk Welding France Atlantique, in Pays de la Loire.

De Franse markt vertegenwoordigt voor Valk Welding een groeimarkt. Een sterke groei en aanhoudende vraag vanuit de Franse markt, was voor CEO Remco Valk, goede reden om de expansie in Frankrijk verder te intensiveren. De vergaande specialistische kennis op het gebied van lasrobotisering heeft Valk Welding de afgelopen jaren al in diverse Europese landen een competitieve voorsprong opgeleverd.

 

Met een eigen vestiging in Frankrijk gaat Valk Welding haar activiteiten versterken met demonstraties, programmeertraining en verkoop van robots en lastoevoegmaterialen. Daarvoor is een aantal Franse medewerkers dit jaar al op de hoofdvestiging in Nederland opgeleid. De officiële opening van Valk Welding France in Compiègne staat gepland voor het derde kwartaal van 2013.

 
print deze pagina
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
 
 

Nieuws

 
 
 

Focus op bedrijven

meer...
Links Rechts
 
 

Uw product of dienst in de kijker?

Redenen om te adverteren:
   
 1. 
Onafhankelijke site en nieuwsbrief met een unieke redactie
 2. 
Bereikt brede doelgroep door verspreiding in gehele maakindustrie
 3.  Verzekert u van doeltreffend bereik bij duizenden zaakvoerders, productie- en aankoopverantwoordelijken
 4.
U kunt zich met een aantrekkelijke korting ook in de Nederlandse maakindustrie profileren