Zoeken
 
 

BIL NIL Lassymposium Antwerpen borduurt voort op 4 thema's


Antwerpen, 6 mei 2015
Het BIL/NIL Lassymposium vindt dit jaar op 24 en 25 november plaats in Antwerpen. Voor de tweede keer gaat dit gebeuren in de multifunctionele ruimte van Stuurboord Antwerpen, Het organiserend comité heeft samen met het Scientific Committee van het Belgisch Instituut voor Lastechniek gekozen om 4 relevante thema's verder uit te werken.
De ‘Call for Papers' is inmiddels gesloten. Nu wacht het Scientific Committee de taak een selectie te maken uit alle ingezonden abstracts, die dan finaal tot een symposiumpresentatie kunnen worden uitgewerkt.

 

Themapresentaties

 De thema's van de symposiumeditie 2015 zijn gelijklopend aan die van 2 jaar geleden, dit ook op basis van de feedback van de deelnemers. De sessie ‘schadegevallen' werd toen erg positief onthaald, en dus zal er opnieuw geprobeerd worden in een aantal presentaties te voorzien waarin verschillende schadegevallen meer in detail besproken worden. Dit kan uiteraard schade zijn van verschillende oorzaken: corrosie, vermoeiing, maar ook preventie of reparatie kunnen een belangrijk onderdeel zijn van de presentatie.
Tevens wordt opnieuw een sessie georganiseerd met betrekking tot NDO technieken, waarbij getracht wordt om dit niet alleen vanuit het standpunt van de NDO specialist, maar ook vanuit de gebruiker/eindklant te bespreken.
Een derde sessie heeft als titel ‘Evolutie in de lasprocessen', dit kunnen recente verbeteringen zijn van bestaande lasprocessen, waarbij ook weer gepoogd zal worden om dit met veel voorbeelden te presenteren.
Als laatste is er dan de sessie over de normen, 2 jaar geleden was dit een sessie met veel discussie, en dat zullen we ook dit jaar weer proberen te bereiken.

 

Symposium en beurs hand in hand

Dankzij de verschillende sponsormogelijkheden krijgen bedrijven tijdens deze thema-tweedaagse de kans hun visibiliteit te verhogen of hun productenportfolio optimaal in de kijker te zetten tijdens de mini-vakbeurs. Deze laatste gaat door in 1 grote zaal waar beurs en catering in elkaar overgaan. Op die manier kunnen de deelnemers op een informele manier kennis nemen van de productvoorstellingen van de verschillende bedrijven.

 

Het definitieve programma voor het symposium zal in de zomer bekend worden gemaakt, maar verdere vragen rond deelname en/of sponsoring kunnen altijd gestuurd worden naar: lassymposium@bil-ibs.be

 

BIL/NIL Lassymposium  

BIL NIL Lassymposium Antwerpen borduurt voort op 4 thema's '
Dankzij de verschillende sponsormogelijkheden krijgen bedrijven tijdens deze thema-tweedaagse de kans hun visibiliteit te verhogen of hun productenportfolio optimaal in de kijker te zetten tijdens de mini-vakbeurs.
1/1
 
 
print deze pagina
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
 
 

Nieuws

 
 
 

Focus op bedrijven

meer...
Links Rechts
 
 

Uw product of dienst in de kijker?

Redenen om te adverteren:
   
 1. 
Onafhankelijke site en nieuwsbrief met een unieke redactie
 2. 
Bereikt brede doelgroep door verspreiding in gehele maakindustrie
 3.  Verzekert u van doeltreffend bereik bij duizenden zaakvoerders, productie- en aankoopverantwoordelijken
 4.
U kunt zich met een aantrekkelijke korting ook in de Nederlandse maakindustrie profileren