Zoeken
 
 

Nieuwe Website Collé Rental & Sales


Sittard (NL), 2 maart 2015
Collé Rental & Sales met vestigingen in Nederland, Duitsland en België heeft haar nieuwe website gelanceerd. Met deze nieuwe website presenteert Collé haar volledige assortiment en bijbehorende dienstverlening op het gebied van machines voor de verhuur en verkoop. Daarnaast presenteert Collé diverse functionaliteiten waarmee de bezoeker sneller en makkelijk de juiste machine kan vinden.

Bij de nieuwe website van Collé draait het om machines. Wilt u de machine huren, nieuw kopen of bent u op zoek naar een goed onderhouden gebruikte machine? Wat voor machine u ook zoekt, bij Collé vindt u het. Dankzij de overzichtelijke presentatie beschikt u direct over alle mogelijkheden en heeft u alle informatie direct bij de hand. Ook kunt u een direct een vrijblijvende een offerte aanvragen.

 

Om snel tot de juiste keuze te komen presenteert Collé bij diverse artikelgroepen een productfilter. Met deze filter kan op basis van een, of meerdere specificaties (zoals hefvermogen, hefhoogte, reikwijdte of werkhoogte) snel de juiste machine worden gevonden. Daarnaast worden er ook alternatieve machines aangeboden op basis van de geselecteerde specificaties.

 

Uiteraard komen ook de merken waarvan Collé importeur en/of dealer is uitgebreid aan bod met een eigen merkpagina en het beschikbare assortiment. Daarnaast is er ook ruimte voor de specialistische divisies van Collé zoals Collé Projekt, Collé Events, Collé Industrie en Collé Safety & Training.

 
print deze pagina
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
 
 

Nieuws

 
 
 

Focus op bedrijven

meer...
Links Rechts
 
 

Uw product of dienst in de kijker?

Redenen om te adverteren:
   
 1. 
Onafhankelijke site en nieuwsbrief met een unieke redactie
 2. 
Bereikt brede doelgroep door verspreiding in gehele maakindustrie
 3.  Verzekert u van doeltreffend bereik bij duizenden zaakvoerders, productie- en aankoopverantwoordelijken
 4.
U kunt zich met een aantrekkelijke korting ook in de Nederlandse maakindustrie profileren