Zoeken
 
 

Promas met vier machines op MTMS


Maasbree (NL), 26 februari 2015
De Nederlandse importeur Promas uit Maasbree (bij Venlo) zal met vier geavanceerde machines aanwezig zijn op de komende MTMS-beurs te Brussel. Na enkele incidentele verkopen op de Belgische markt is het volgens oprichter Richard Hermans nu tijd om de vleugels uit te slaan bij de zuiderburen.

In de vijftien jaar van zijn bestaan heeft Promas een indrukwekkend programma opgebouwd, met onder andere A-merken als Hedelius (bewerkingscentra), CMZ (CNC draaibanken), MTE bed- en floortype freesmachines), Reiden (multitasking machines) en Hartford (bewerkingscentra en portaalfreesmachines).

 

Gespecialiseerde fabrikant

Promas hanteert een unieke formule: de markt een compleet programma op het gebied van verspanende machines bieden, samengesteld uit de beste machines van gespecialiseerde fabrikanten. Een gespecialiseerde fabrikant biedt meer kwaliteit en kan een product beter uitwerken dan een fabrikant die probeert van alle markten thuis te zijn. Daarbij ontwikkelt Promas kennis en ervaring gericht op die topmodellen uit de programma's. Zo kan de importeur zijn klanten altijd betere machines bieden voor minder geld en met meer kennis, ook in de technische ondersteuning.

 

Vier machines op MTMS

Op de MTMS kunnen Belgische bezoekers kennismaken met het Promas-team en de speciale formule van service en ondersteuning. Vier machines representeren het programma: een T7 bewerkingscentrum van Hedelius, een Hartford bewerkingscentrum, een TC CNC-draaibank van CMZ en een Trens (voormalig TOS Trencin) teach-in draaibank.

 

Promas, stand 357.

 
print deze pagina
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
 
 

Nieuws

 
 
 

Focus op bedrijven

meer...
Links Rechts
 
 

Uw product of dienst in de kijker?

Redenen om te adverteren:
   
 1. 
Onafhankelijke site en nieuwsbrief met een unieke redactie
 2. 
Bereikt brede doelgroep door verspreiding in gehele maakindustrie
 3.  Verzekert u van doeltreffend bereik bij duizenden zaakvoerders, productie- en aankoopverantwoordelijken
 4.
U kunt zich met een aantrekkelijke korting ook in de Nederlandse maakindustrie profileren