Zoeken
 
 

Distributiecenter van Volvo Group in Gent wordt uitgebreid


Gent, 12 november 2014
Het Centrale Distributie Center van Volvo in Gent was al het grootste verdeelcentrum van Volvo onderdelen wereldwijd. De Zweedse directie heeft nu beslist om van Gent ook het verdeelpunt te maken van het volledige assortiment voor Volvo Construction Equipment (vrachtwagens, bussen, buitenboordmotoren, graafmachines en wielladers).

Om het grotere aantal onderdelen te kunnen behandelen werd gestart met de uitbreiding van het centrale magazijn in Gent met 12.000 m2 magazijnoppervlakte en 5.000 m2 shelteroppervlakte. Deze uitbreiding draagt opnieuw bij tot de verankering van de Gentse activiteiten in de Volvo-organisatie en is een bevestiging van het vertrouwen van de Zweedse directie in de Belgische vestigingen.

 

Samen met de beslissing om van de vrachtwagenfabriek de hoogvolume fabriek van Volvo Group Trucks in Europa te maken, vertegenwoordigt de een aanzienlijke investering als onderdeel van het totale investeringsplan van de Volvo Group .

 

De beslissing om het Centraal magazijn in Gent uit te breiden kadert in het globale Volvo Group Efficiëntie Programma. Met dit programma legt de Volvo Group haar industriële voetafdruk vast voor de komende jaren, namelijk door te investeren op strategisch gelegen locaties en in activiteiten die tot de core business behoren.

 
print deze pagina
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
 
 

Nieuws

 
 
 

Focus op bedrijven

meer...
Links Rechts
 
 

Uw product of dienst in de kijker?

Redenen om te adverteren:
   
 1. 
Onafhankelijke site en nieuwsbrief met een unieke redactie
 2. 
Bereikt brede doelgroep door verspreiding in gehele maakindustrie
 3.  Verzekert u van doeltreffend bereik bij duizenden zaakvoerders, productie- en aankoopverantwoordelijken
 4.
U kunt zich met een aantrekkelijke korting ook in de Nederlandse maakindustrie profileren