Zoeken
 
 

Aanmelden voor tiende Benelux Trofee thermisch verzinken 2015


Breda (NL), 29 oktober 2014
Zinkinfo Benelux organiseert in 2015 de tiende editie van de wedstrijd ‘Benelux Trofee voor Thermisch Verzinken'. Naast de vijf bestaande categorieën is er een nieuwe, zesde, aan toegevoegd. Dit is de categorie Openbare ruimte.
De strijd om deze trofee startte in 1997 en heeft als doelstellingen creatieve en innovatieve toepassingen van thermisch verzinkt staal onder de aandacht te brengen en beslissingnemers overtuigen om met thermisch verzinkt staal te werken.


Nieuwe categorie

In plaats van vijf categorieën zijn er nu zes categorieën waarvoor een project kan ingeschreven worden. Naast de vijf bestaande categorieën woningbouw, utiliteitsbouw, industriebouw, infra + mobiliteit en karakteristieke stalen bouwdelen, kan een project nu ook in geschreven worden voor de categorie ‘Openbare ruimte'.  Deze omvat sculpturen, lichtmasten, speeltoestellen, fietsrekken, straatmeubilair, ...
Elke categorie zal meerdere nominaties en één winnaar tellen.

 

Boek 

Daarnaast zal Zinkinfo Benelux een boek uitgeven waarin alle projecten die aan de Trofee deelnemen zullen worden opgenomen. Op die manier ontstaat een mooi naslagwerk dat voor alle betrokkenen als een marketingtool kan worden gebruikt. Dit boek zal op een grote oplage worden gedrukt en ruim worden verspreid onder opdrachtgevers, architecten, constructeurs en al diegenen die belang hebben bij of geïnteresseerd zijn in de toepassingen van thermisch verzinkt staal en duplexsysteem in de bouw.

 

Zinkinfo Benelux

Zinkinfo Benelux promoot het thermisch verzinken en het aanbrengen van een organische toplaag op thermisch verzinkt staal als de meest doelmatige en duurzame vorm van corrosiepreventie van staal in zijn algemeenheid en binnen de Benelux in het bijzonder.

 

 

 
print deze pagina
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
 
 

Nieuws

 
 
 

Focus op bedrijven

meer...
Links Rechts
 
 

Uw product of dienst in de kijker?

Redenen om te adverteren:
   
 1. 
Onafhankelijke site en nieuwsbrief met een unieke redactie
 2. 
Bereikt brede doelgroep door verspreiding in gehele maakindustrie
 3.  Verzekert u van doeltreffend bereik bij duizenden zaakvoerders, productie- en aankoopverantwoordelijken
 4.
U kunt zich met een aantrekkelijke korting ook in de Nederlandse maakindustrie profileren