Zoeken
 
 

Landré levert Toyoda exclusief voor Belgische markt


Vianen (NL), 2 september 2014
Landré heeft per 1 september voor België en Nederland de exclusieve rechten verworven voor de levering van de horizontale bewerkingscentra van het Japanse Toyoda.
‘Hiermee hebben we weer een vertegenwoordiging in het high end-segment', zegt Frank Beijer, mede-directeur-eigenaar van Landre.

 

Horizontale bewerkingscentra

Het Japanse Toyoda, ruim 70 jaar geleden voortgekomen uit de machinedivisie van Toyota Motor corporation, is vergaand gespecialiseerd in de ontwikkeling en bouw van horizontale bewerkingscentra in hun eigen Japanse fabrieken en zijn daarmee actief in de bovenkant van de markt.

Frank de Beijer: ‘Met de horizontale bewerkingscentra van Toyoda kunnen we onze klanten een zeer waardig alternatief bieden voor de eerder gevoerde horizontale bewerkingscentra van Mori Seiki . De Toyoda horizontale bewerkingscentra zijn een klasse apart in snelheid, stijfheid en nauwkeurigheid. Met technologieën als direct drive rotatietafel, ijlgangen van 60 meter per minuut, acceleraties van 1G maar ook uitvoeringen uitgevoerd met dubbele kogelomloopspillen zijn de Toyoda machines superieur te noemen. Bovendien bouwt Toyoda een complete range van palletmaat  400 mm tot 1.250 mm, zowel met hoogwaardige cylindrische rolgeleiding als blokgeleiding. Daarnaast biedt Toyoda turn-key oplossingen voor automatisering.'

 

Het programma van Toyoda is tot nu toe in Nederland en België altijd minimaal vertegenwoordigd geweest. ‘Ondanks dat staan er wel al een aantal horizontale bewerkingscentra van Toyoda in de Benelux', aldus de Beijer. Landré verwacht dat aantal snel uit te kunnen breiden met hun expertise qua verkoop en service in dit segment.

 

De komende tijd zal Landré nog een aantal high-end machines introduceren om dit programma weer compleet te maken dan wel uit te breiden naast de reeds succesvolle merken Haas, Fanuc en Exeron.

 

Landré

Toyoda

 
print deze pagina
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
 
 

Nieuws

 
 
 

Focus op bedrijven

meer...
Links Rechts
 
 

Uw product of dienst in de kijker?

Redenen om te adverteren:
   
 1. 
Onafhankelijke site en nieuwsbrief met een unieke redactie
 2. 
Bereikt brede doelgroep door verspreiding in gehele maakindustrie
 3.  Verzekert u van doeltreffend bereik bij duizenden zaakvoerders, productie- en aankoopverantwoordelijken
 4.
U kunt zich met een aantrekkelijke korting ook in de Nederlandse maakindustrie profileren